Rochia scurtă pe care Julia Roberts a purtat-o la cumpărături în „Pretty Woman” a fost scoasă la vânzare. Iată cât costă și de unde o poți cumpăra!

 Popescu Alexandra
.

În „Pretty Woman', Julia Roberts a făcut senzație în rochiile pe care le-a purtat, dar mai ales în rochia alb cu albastru, scurtă și mulată pe care a purtat-o atunci când a mers la cumpărături și care a devenit emblematică pentru actriță. Acum, la 27 de ani de la acel moment, acea rochie este scoasă la vânzare.

Ținutele îndrăznețe și rolul prostituatei Vivian Ward din filmul „Pretty Woman' au ajutat-o pe Julia Roberts să propulseze în lumea filmului și i-a adus la acea vreme și un titlu de „cea mai frumoasă femeie din lume' acordat de Revista People. Rochia scurtă, cu o tăietură la mijloc și care este legată doar de un inel de argint poate fi cumpărată acum la un preț accesibil, de pe site-ul asos.com, la doar 136 de lire sterline.

Rochia a fost creată exclusiv pentru Asos și, spre deosebire de cea purtată de Julia, aceasta este disponibilă în trei culori: negru, roșu și albastru. Și pentru că multe fete au visat la acest articol vestimentar, versiunea alb cu negru a rochiei s-a apuizat deja pe site.

Julia Roberts a interpretat rolul prostituatei Viviane din „Pretty Woman' la doar 22 de ani, rol care i-a adus succesul absolut. A fost nominalizată la Oscar și a devenit, la acea vreme, cea mai căutată actriță de la Hollywood. Acum, la 49 de ani, a fost desemnată pentru a cincea oară „cea mai frumoasă femeie din lume' de către People.

Alexandra Popescu

Foto: pressfrom.com, Hollywood Life

Citește și:

Julia Roberts a fost desemnată „cea mai frumoasă femeie din lume' pentru a cincea oară

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton