Rivali sau prieteni? Care este relația dintre The Motans și Carla`s Dreams

.

Denis Roabeș vine din Republica Moldova și a cucerit România cu vocea lui. Melodiile pe care le scoate The Motans sunt un real succes și cred că nu există vreun tânăr din România care să nu știe vreo piesă interpretată de acesta. Are o carieră care este în plină ascensiune, însă a rămas un om modest și cu mult bun simț. 

Matei Dima, cunoscut ca și BRomania, a fost cel care l-a contactat pe Denis Roabeș, după ce i-a ascultat o melodie pe YouTube, iar de aici a început o colaborare frumoasă. Solistul The Motans îi este recunoscător lui Matei pentru că l-a promovat în România, iar acum se bucură de un real succes. Artistul ne-a spus motivul pentru care a ales România, ci nu o altă țară pentru a se lansa.

'Pentru că mi s-a părut mai corect și mai sincer cumva să încep tot acest drum cu versuri în limba maternă, după aceea dacă se amplifică lucrurile facem și în rusă și în engleză și în franceză. Dacă a venit din suflet am cântat în limba în care am considerat.', ne-a spus Denis, solistul trupei The Motans.

Chiar dacă a lăsat Republica Moldova pentru România, Denis Roabeș simte că a luat tot cu el din țara lui natală. 'Nu am lăsat nimic în Moldova. Am luat totul cu mine. Inclusiv familia pe care o port în suflet cu mine mereu. Viața în România este mult mai intensă, totul este mai aglomerat aici. În Moldova m-am ocupat cu altceva, aveam un alt tip de activitate, aici fac muzică, lucrurile se întâmplă mai rapid aici, mult mai intens, la un alt nivel.', ne-a mărturisit artistul.

Solistul de la The Motans nu este singur

Încă de când a devenit celebru în România, ziariștii au fost curioși nu doar de talentul lui, ci și de viața lui personală. Cum spuneam, Denis este un om simplu și modest care are multe de oferit, mai ales că iubește mult pe toți cei care fac parte din viața lui.

S-a scris în repetate rânduri despre o presupusă relație între el și Irina Rimes, însă între cei doi nu a fost niciodată mai mult decât o relație de prietenie. Artista provine și ea din Republica Moldova și are o carieră de succes în România precum Denis, acestea fiind singurele lucruri care îi leagă și pe care le au în comun. Dacă misterul cu o presupusă relație cu Irina Rimes a fost elucidat, Denis Roabeș ne-a dezvăluit că iubește și există cineva în viața lui, însă preferă să trăiască aceste momente frumoase din viața lui fără ca lumea să știe prea multe detalii despre ce se întâmplă. 'Desigur, întotdeauna iubesc. Există o fată în viața mea. Pentru că este viața mea personală și prefer să nu o afișez în public. Cred că e de bun simț să nu fac acest lucru.', a declarat acesta, pentru Revista VIVA!.

Denis se înțelege foarte bine cu Carla`s Dreams

Provin din aceeași țară, însă s-au lansat și au devenit celebri în România. Întotdeauna s-a crezut că între The Motans și Carlas`s Dreams este o competiție continuă și o ușoară rivalitate, însă lucrurile nu stau deloc așa. Denis și Sergiu se înțeleg foarte bine, iar solistul Carla`s Dream chiar i-a oferit câteva sfaturi la început de drum. 'E foarte bună, e prietenească. Ne împăcăm foarte bine. Mai mult, Sergiu m-a ajutat foarte tare la început cu sfaturile necesare și mai multe chestii.', a spus Denis.

Dacă nu ar fi făcut muzică, cântărețul a dezvăluit că în mod sigur nu se afla nici în România, nici în Moldova, ci într-o altă țară. Denis nu s-a ocupat de la bun început cu muzica, prima lui meserie a fost de checker la o companie din Moldova, apoi a lucrat și ca ospătar.

'Nu visez. Pe plan profesional mi-am făcut anumite target-uri, adică am visat un pic, iar visurile acestea s-au transformat foarte rapid în target-uri care au mersul lor, obiectivele, scopurile care vor fi îndeplinite numaidecât. Prima mea meserie a fost checker de calitate și cantitate la o companie din Moldova. Dacă nu aș fi făcut muzică, acum aș fi fost în altă țară, nu în România și nici în Moldova, probabil în Spania sau în Anglia.', ne-a dezvăluit cântărețul.

Citește și: Quiz digital: The Motans

Citește și: Delia, colaborare de excepție cu The Motans

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton