Rețeta de miercuri: Anna Lesko propune o cură de detoxifiere după Paște

 Popescu Alexandra
.

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy artiste din România, însă este și o adevărată gospodină. Gătește pentru familie de fiecare dată, așa că aceasta pasiune a fructificat-o și, de curând, a deschis un restaurant în București de care este foarte mândră.

Pentru că de Paște fiecare dintre noi a făcut câteva excese culinare, Anna Lesko propune, pentru rețeta de miercuri, o cură de detoxifiere cu miere, piper cayenne și lămâie.

„E puțin mai dură pentru cineva care nu ține astfel de diete, dar e pentru detoxifiere, pentru detoxifierea ficatului, în primul rând', a spus artista.

Ingrediente:

  • 2 linguri mari de miere
  • 2 linguri de lămâie
  • 1 varf de piper cayenne (piper roșu)
  • 300 ml de apă

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amestecă în cei 300 ml de apă. Bei 7-8 pahare, cât poți, a cate 300 ml, zilnic. Nu ai voie să bei apă simplă, nu ai voie nimic. Nu mănânci absolut nimic și ori de câte ori îți este foame sau sete, bei această licoare

Beneficiile piperului cayenne: calmează durerile de cap și migrenele, alină durerile musculare, de artrită și osteoartrită, scade colesterolul, trigliceridele și zahărul din sânge, are proprietăți anti-iritante și este un bun agent anti-răceală și gripă, este bun pentru digestie, detoxifiere și slăbit și poate fi și un agent anti-cancer.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Reţeta de miercuri: Adelina Pestriţu propune o reţetă de creveţi delicioasă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton