Reacţia neaşteptată a părinţilor Adelinei Pestriţu când au aflat că vor deveni bunici

 Pirvu Cristina
.

Reacţia neaşteptată a părinţilor Adelinei Pestriţu când au aflat că vor deveni bunici. Vedeta a anunţat că este însărcinată în 12 săptămâni. Peste şase luni ea şi Virgil Steblea îşi vor strânge în braţe primul copil. Au fost emoţionaţi când au aflat, la fel şi părinţii lor. Iată cum le-au dat marea veste!

Timp de 3 luni, Adelina Pestriţu a ţinut sarcina ascunsă. Se pare că doar familia şi apropiaţii au ştiut că ea va da naştere în ceva timp primului său copil. Atât familia sa, cât şi a iubitului s-au bucurat de această veste. Tatăl Adelinei a făcut şi o glumă atunci când a aflat. A spus că micuţul se va naşte tatuat, şi vedeta şi Virgil sunt pasionaţi de tatuaje, au mai multe pe corp.

„Mamele noastre, familiile noastre s-au bucurat mult, sunt liniştite. Tata, când a aflat că sunt însărcinată, a avut o remarcă incredibilă: Sigur iese tatuat!”, a declarat Adelina Pestriţu la TV.

Adelina Pestriţu a fost cerută în căsătorie

„Am un tatuaj, SV. Şteblea Virgin. M-a cerut în căsătorie. Da, m-a cerut în căsătorie. Într-o zi mai spre seară aşa. Stăteam noi aşa şi îl aud: auzi, ia ia ceva pe tine şi hai să ne plimbăm. Vreau să mergem până la mare. (…) Ajunşi la mare… era seară. L-am văzut că se pune în genunchi, a scos inelul şi îl văd că se împleticeşte repede: vrei să fii soţia mea? Mai aveam puţin şi îl întrebam ce a zis. Vizibil emoţionată am avut o criză de râs de fericire. L-am ajutat să îmi pună inelul pe deget şi i-am dat răspunsul mult aşteptat: DA”, a mai spus Adelina Pestriţu la Teo Show. 

 

Adelina Pestritu

Adelina Pestritu

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton