Reacţia Flaviei Mihăşan după ce Codin Maticiuc a plecat în Miami cu Roxana Vancea

 Pirvu Cristina
.

Reacţia Flaviei Mihăşan după ce Codin Maticiuc a plecat în Miami cu Roxana Vancea. „Craiul de Dorobanţi” a fugit din România împreună cu bruneta care atrage în ultimul timp toate privirile. S-a speculat că el ar avea o relaţie cu asistenta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, însă iată că situaţia este alta. 

În urmă cu câteva zile, toţi au descoperit că Codin Maticiuc şi Roxana Vancea au plecat într-o vacanţă împreună, în Miami. Vestea a fost total neaşteptată deoarece se zvonea că el ar avea o relaţie tumultoasă cu Flavia Mihăşan, mai mult decât atât s-ar fi despărţit. Nu au dat în bune că sunt împreună, însă anumite gesturi şi câteva ieşiri în oraş i-au trădat.

Iată că acum situaţia stă altfel. Flavia Mihăşan a rămas în România, merge la emisiunea unde este asistentă şi la celelalte proiecte. Ea a reacţionat după ce a văzut pozele cu cei doi, din America.

„Binele triumfă întotdeauna în faţa răului!”, este mesajul postat de vedetă pe Instagram.

Codin Maticiuc, slăbiciune pentru asistentele TV

Se pare că Flavia Mihășan este de domeniul trecutului pentru Codin Maticiuc. Acum, craiul de Dorobanți este în Miami alături de Roxana Vancea. Oare actorul are o slăbiciune pentru asistentele TV de la 'Neatza cu Răzvan și Dani'?!

Fosta asistentă TV nu-l lasă nicio clipă pe Codin să se relaxeze. Roxana Vancea l-a pus pe acesta să se antreneze pe marginea piscinei, însă e clar că nu prea îi iese. 'Încetează să mă mai chinui. Îmi urăsc viața. (…) La Miami. Roxano, mai bine nu erai deloc!', a scris Codin Maticiuc pe una dintre rețelele de socializare.

Codin Maticiuc a plecat cu Roxana Vancea în Miami

Codin Maticiuc a plecat cu Roxana Vancea în Miami

Foto: Facebook, Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton