Reacţia Biancăi Drăguşanu după ce a aflat că Mădălina Ghenea ar fi fost înşelată de Matei Stratan

 Pirvu Cristina
.

Bianca Drăguşanu a reacţionat după ce a citit în presă că Mădălina Ghenea ar fi fost înşelată de Matei Stratan! Vedetei nu îi vine să creadă aşa ceva şi a rostit pe post, în direct, cuvinte grele! Am obţinut decaraţia sa!

Bianca Drăguşanu a luat atitudine după ce a citit ce s-a scris  despre Mădălina Ghenea şi a mărturisit în cadrul emisiunii pe care o moderează faptul că nu i se pare normal ce s-a întâmplat între cei doi, dar şi ce s-a scris în presă despre cuplul Matei Stratan – Mădălina Ghenea.

De curând, Ghenea a avut din nou o criză de gelozie. Aceasta a încărcat o imagine în mediul online cu profilul unei femei, o pianistă celebră, pe nume Lola Astanova. A avut şi un mesaj.

„Când tatăl copilului tău apreciază toate pozele unei alte femei :(„. La scurt timp după publicarea mesajului, acesta a fost şters, mai ales că fanii au reacţionat furtunos.

Citeşte şi:

Imagini uimitoare cu femeia care i-ar fi furat minţile lui Matei Stratan! De aceea a reacţionat Mădălina Ghenea

Reacţia Biancăi Drăguşanu după ce a aflat că Mădălina Ghenea ar fi fost înşelată

„Am văzut un articol despre un celebru cuplu din România şi amanta. (…) Am aflat că Matei Stratan o înşală pe Mădălina Ghenea! Nu se poate aşa ceva! Dacă frumuseţea întruchipată este lăsată acasă singură, cât timp el e plecat în deplasare, sunteţi toţi o apă şi un pământ!”, a spus Bianca Drăguşanu într-o emisiune TV.

Citeşte şi:

Céline Dion, grav bolnavă? Şi-a anulat toate concertele

Lista nominalizărilor la premiile Oscar 2018

Cele mai frumoase prezentatoare meteo din România

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton