Răzvan Ciobanu, despre greșelile din trecut: ”Dacă aveai un buget sub 1.500 de euro nu mă vedeai la față”

 Stamen Diana
.

Răzvan Ciobanu lucrează foarte mult cu femeile, pentru că majoritatea clientelor sale sunt femei. Designerul înțelege și știe cât de complicate pot fi aceste ființe gingașe și plăpânde. Răzvan Ciobanu a vorbit la 'Interviurile VIVA!' și despre greutățile din viața lui. 

'Dacă aș avea vreo nevastă și m-ar dondăni pe mine cât mă dondăne o clientă probabil că mi s-ar părea dificil și greu de suportat. Mi s-ar părea ciudat să vină o femeie în atelier și să pună cinci întrebări diferite. Eu nu cunosc femeie care să-mi spună că nu vrea să slăbească măcar un kilogram.', a declarat Răzvan Ciobanu pentru Revista VIVA!.

Răzvan Ciobanu a trecut prin multe greutăți

Deși a trecut prin multe greutăți, Răzvan Ciobanu a învățat multe lecții de la viață, iar acum știe cum să facă față situațiilor delicate. Designerul ajungsese să fie arogant, după cum chiar el a mărturisit. Răzvan Ciobanu făcea rochii foarte scumpe, iar cine nu avea peste 1.500 de euro în buzunar nu puteau să-l vadă la față.

'Dramele din dragoste sunt prostioare peste care pot trece liniștit. Niciun om pe fața pământului nu m-ar mai putea dezamăgi atât de profund. Dacă nu înveți din ce prostii faci tu, atunci din cărți?! Nu ai cum. Îmi merge pe toate planurile. Am o viață liniștită. Nu se întâmplă nimic spectaculos. Viața mea se întâmplă în aceleași cote ca oricărui alt om. Am învățat să nu mai patos în lucrurile care nu sunt atât de importante. (…) Eram arogant. Aveam o asistentă și tu sunai și dacă aveai un buget sub 1.500 de euro nu mă vedeai la față', a mai spus Răzvan Ciobanu la 'Interviurile VIVA!'.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton