Duelul prezentatoarelor? Cum au reacţionat fanii după ce Simona Gherghe a revenit la "Acces Direct"

 Pirvu Cristina
.

Simona Gherghe a revenit la „Acces Direct”, emisiunea de la Antena 1, pe data de 8 decembrie. Mirela Vaida i-a ţinut locul până atunci. Fanii show-ului au reacţionat şi s-au dat cu părerea despre aceste modificări!

Mulţi ani la rând Simona Ghrghe a fost la frâiele emisiunii „Acces Direct” ce se difuzează pe Antena 1 de la ora 17.00, de luni până vineri. Vedeta s-a concentrat foarte mult asupra propiectului său şi cu viaţa personală a lăsat-o mai moale. Anii au trecut însă, iar prezentatoarea şi-a dat seama că îşi doreşte un copil. A rămas însărcinată, s-a şi căsătorit cu Răzvan Săndulescu, iar mai apoi a venit pe lume Ana Georgia.

În acel moment, Simona Gherghe a luat o pauză de la emisiune, iar în locul său a rămas Mirela Vaida, o îndrăgită artistă şi prezentatoare TV.

Simona Gherghe s-a reîntors la „Acces Direct”

După ce a stat acasă alături de micuţa sa o bună perioadă, pe data de 8 ianuarie 2018, Simona Gherghe s-a reîntors la „Acces Direct”, iar Mirela Vaida a plecat, anumite publicaţii susţinând că acesta va prezenta un alt show la Antena 1. Fanii emisiunii au reacţionat după aceste schimbări.

„Doar mie a început să-mi fie antipatică Simona Gherghe? :))) De când a revenit la emisiune parcă e puţin cam seaca.. îmi plăcea mai mult cum prezenta Mirela Vaida. Nu înteleg pentru ce îşi face atât de multă publicitate la contul personal de Instagram:)))) E penibilă!”, susţine unul din fanii emisiunii pe un grup de socializare.
Alţii sunt de părere că Simona Gherghe a revenit cu forţe noi şi emisiunea merge din plin.
Citeşte şi:

Brigitte Bardot critică campania #MeToo: „Multe dintre femeile care fac acuzaţii sunt ipocrite şi ridicole

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton