Răspunsul Irinei Columbeanu când a fost întrebată de noua iubită a tatălui său: „De obicei nu răspund”

 Stamen Diana
.

Irinel Columbeanu are o nouă relație, parcă trasă la indigo cu cea pe care a avut-o cu Monica Gabor. Noua cucerire a afaceristului are 21 de ani și pare că deja cei doi se iubesc. Cu siguranță mulți v-ați întrebat cum a reacționat Irina Columbeanu atunci când a aflat de iubita tatălui său.

Omul de afaceri nu se ascunde niciodată de fiica lui, iar cei doi au o relație bazată foarte mult și pe prietenie. Cu siguranță, Irinel Columbeanu i-a prezentat-o pe Oana și Irinei. Se pare că cineva a avut curiozitatea să afle părerea fetiței afaceristului și i-a trimis un mesaj Irinei, potrivit cancan.ro.

„Hei, te apreciez și am o curiozitate! Care e părerea ta despre noua prietenă a tatălui tău? Am înțeles că o cheamă Oana', a fost mesajul trimis Irinei Columbeanu. Fata Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu nu a dat niciun răspuns concret. „Mulțumesc de mesaj! De obicei nu răspund la mesaje, dar îmi puteți comenta la poze și așa veți avea mai multe șanse', a fost răspunsul Irinucăi Columbeanu.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Irinel Columbeanu. Între cei doi este o diferență de 40 de ani

Cum a început relația dintre Irinel Columbeanu și Oana

Oana i-a atras din prima clipă atenția afaceristului. Irinel Columbeanu a fost prezent într-o emisiune TV împreună cu iubita lui, unde a povestit cum a început relația dintre ei.

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin. După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion Tv s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte… Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu. 

A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată „Modă și criptomonedele'. Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm.  Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo 2 ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția.', a povestit Irinel Columbeanu, în direct, la TV.

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton