Rapperul Prodigy a murit

 Popescu Alexandra
.

Rapperul American Prodigy, pe numele său real Albert Johnson, a murit la vârsta de 42 de ani, după ce a fost spitalizat din cauza unor complicații pe fondul unei anemii falciforme.

Prodigy, membru al grupului Mobb Deep, se afla într-un turneu cu trupa sa, în Las Vegas, alături de Ghostface Killah, Onylx, KRS-One și Ice-T. În urmă cu câteva zile acesta a fost internat într-un spital din Las Vegas, chiar după ce Mobb Deep susținuse un concert în orașul american. Se pare că rapperul suferea de anemie falciformă încă de la naștere, însă până în momentul de față nu s-a stabilit cauza morții.

„Prodigy a fost spitalizat în urmă cu câteva zile în Las Vegas, după concertul cu Mobb Deep, în urma unor complicații cauzate de boala de care suferea. Așa cum mulți fani știu deja, Prodigy s-a luptat cu această boală încă de la naștere', a declarat agentul artistului.

Prodigy și Havoc au format, în anul 1990, trupa Mobb Deep. În 1995, aceștia au cunoscut succesul după lansarea albumului „The Infamous', care s-a vândut în peste 500.000 de exemplare în primele două luni. În 2014, duoul a lansat ultimul disc, „The Infamous Mobb Deep'. Recent, trupa a pornit în turneul „The Art of Rap', care a fost și ultimul pentru Prodigy.

Alexandra Popescu

Foto: Libertatea, Northfoto

Citește și:

A murit actorul Roger Moore

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton