Prințul Harry și Meghan Markle amână logodna. Iată care sunt motivele și când vor face anunțul oficial!

 Popescu Alexandra
.

Toată lumea așteaptă ca prințul Harry să ducă relația cu Meghan Markle la un alt nivel. Dacă mulți anticipau că cei doi vor anunța logodna în luna august, de ziua de naștere a actriței, luna în care se împlinesc și 20 de ani de la moartea prințesei Diana, se pare că planurile s-au schimbat, iar marele anunț va fi făcut abia în decemrie.

Pe 4 august, Meghan a împlinit 36 de ani, iar lumea întreagă se aștepta ca Harry să anunțe logodna cu această ocazie. Însă lucrurile s-au schimbat, iar apropiații prezic că acest lucru se va întâmpla de Crăciun.

Fostul bucătar al Prințesei Diana și al celor doi fii ai ei, Darren McGrady, anticipează că logodna va fi anunțată în decembrie, cu ocazia sărbătorii Crăciunului.

Citește și: Vedete la lansarea grilei de toamnă PRO TV

„Chiar cred că s-ar fi logodit până acum. Însă aniversarea a 20 de ani de la moartea prințesei Diana în luna august a împiedicat asta. După, în noiembrie, este nunta de platină a Reginei și Prințului Philip și, din nou, îi va împiedica și asta, în timp ce în decembrie pot anunța logodna și vor fi liberi să se căsătorească anul viitor. Cred că asta se va întâmpla', a mărturisit Darren.

Harry și Meghan au o relație de mai bine de un an și s-a menținut în ciuda distanței dintre Londra și Toronto. La începutul lunii, Harry a dus-o pe Meghan într-un safari la Botswana cu ocazia zilei ei de naștere după ce actrița a zburat din Toronto în Canada pentru a filma ultimul episod din „Suits'.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton