Prințul Harry este foarte atent cu iubita sa! Iată cât a călătorit acesta pentru a o aduce pe Meghan Markle la nunta Pippei Middleton

 Popescu Alexandra
.

Prințul Harry împreună cu Meghan Markle au fost cele mai așteptate apariții de la nunta Pippei Middleton, care a avut loc sâmbătă.

Meghan Markle a fost invitată la nunta Pippei Middleton, chiar dacă aceasta nu este logodită sau căsătorită cu Prințul Harry, așa cum cere regula Casei Regale. Însă actrița din „Suits' nu a fost prezentă la ceremonia religioasă de la biserica Sf. Marcu, unde Harry a fost fotografiat doar în prezența fratelui său, Prințul William.

Așa cum de la început a fost stabilit, Meghan a luat parte la petrecerea de nuntă a Pippei, care a avut loc la casa părinților miresei și a surorii sale, Kate Middleton, la Bucklebury, în Anglia. Potrivit presei internaționale, Harry a mers 160 de kilometri pentru a o aduce pe iubita sa la petrecere. Cei doi au avut mare grijă să nu fie fotografiați, așa că paparazzi de la E Online au reușit să surprindă doar o fotografie cu noul cuplu regal în mașină, înainte să intre în curte, fără a putea fi văzută și ținuta pe care a actrița a ales-o pentru un eveniment atât de important.

Siguranța a fost cuvântul de ordine la nunta Pippei Middleton, așa că ceremonia a fost foarte bine securizată, invitații fiind obligați să furnizeze parole individuale pentru a le fi permis accesul la petrecere.

Este primul eveniment în familie la care Meghan participă în calitate de iubită a lui Harry, așa că toată lumea așteaptă o logodnă a celor doi cât de curând. Harry și actrița din „Suits' au confirmat relația lor în luna noiembrie.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Pippa Middleton s-a căsătorit – Primele fotografii de la nuntă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton