Primul loc de muncă al lui Kim Kardashian! Ce serviciu avea când nu o cunoștea nimeni

 Stamen Diana
.

Kim Kardashian nu s-a născut nici celebră și nici super bogată. Diva de la Hollywood a avut un loc de muncă înainte de a gusta din celebritate.

Vedeta a lucrat precum un om obișnuit până să fie cunoscută. Cea care a ajutat-o pe Kim Kardashian să fie cine este astăzi este chiar Paris Hilton. Cele două dive s-au cunoscut pe vremea când erau adolescente și adorau să petreacă, potrivit spynews.ro.

Paris Hilton a angajat-o pe Kim pe postul de asistentă personală. Cele două mergeau împreună în cluburi exclusiviste. La scurt timp după ce Kim Kardashian a devenit cunoscută, relația cu Paris Hilton s-a răcit, iar cele două au rupt legătura.

„Dacă cineva se uită la mine vede o fată bogată care petrece toată ziua, sex-tape, petreceri noaptea, ai crede că sunt o persoană nebună, liberă. Beau foarte greu, merg duminica la biserică, în fiecare duminică. Sunt foarte diferită de imaginea mea, dar oricum este o parte din mine', a spus Kim Kardashian.

Paris Hilton și Kim KardashianParis Hilton și Kim Kardashian

FOTO: Faceboo, Hepta

Diana Stamen 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton