Primele imagini din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”! Ce ţinute vor purta concurentele

 Pirvu Cristina
.

Mâine seară, în Gala show-ului de fashion din România, Bravo, ai stil! All Stars', se anunță un grandios festival de salsa pentru cele 11 concurente care își dispută titlul de Cea mai stilată femeie din România. Imediat după Exatlon', de la 23:15, la Kanal D se va da startul distracției primei Gale a celui mai fierbinte sezon Bravo, ai stil! All Stars'.

Ținutele vestimentare glamour ale fetelor, atent lucrate, viu colorate, cu paiete și broderii, în concordanță cu tematică serii – Salsa party – vor lua ochii celor trei bărbați din brigada sexi' a emisiunii – Alex Velea, Victor Slav și Bogdan Vlădau.

Citeşte şi:

Meghan Markle se declară șocată de protocolul regal „ridicol'. Ce va fi obligată să facă de acum înainte!

Primele imagini din Gala Bravo, ai stil! All Stars'

Frumusețea dansului în platou se completează cu vestimentatiile versatile ale concurentelor, tematică propusă de jurați mâine seară le va pune în valoare fetelor puterea de a improviza și versatilitatea în alegerea momentelor pe ritmuri de salsa.

Este prima Gală, într-o nouă formulă, unde cu toți avem pretenții foarte mari de la concurente', spune Cătălin Botezatu.

Dacă unele dintre aspirantele la marele titlu îi vor impresiona la maximum pe jurați, altele vor da greș total în această seară de Gala. Unul dintre cele mai incintante și vibrante momente din Gala este oferit de Larisa care pășește în platou pe ritmurile celebrei trupe latino din România, Mandinga'.

Prima Gală Bravo, ai stil! All StarsPrima Gală Bravo, ai stil! All Stars

Foto: PR

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton