Primele imagini cu fiica Irinei Shayk și a lui Bradley Cooper. Cu cine seamănă micuța

 Popescu Alexandra
.

În urmă cu 5 luni, Irina Shayk și Bradley Cooper au devenit pentru prima dată părinții unei fetițe și au încercat pe cât posibil să o țină pe micuța Lea de Seine Cooper departe de ochii curioșilor.

Însă paparazzi au fost mai vigilenți ca celebrul model, așa că au surprins primele imagini cu fetița. Irina a ieșit la plimbare cu micuța Lea de Seine prin Los Angeles și părea foarte relaxată până ce a văzut fotografii. Imediat cum a văzut că paparazzi o urmăresc, i-a acoperit fața fiicei sale, dar primele imagini cu chipul celei mici au fost imortalizate.

Vezi și: Primele fotografii din prima zi de şcoală a Prinţului George

Modelul a purtat o ținută sport la plimbare, formată dintr-o pereche de pantaloni de trening gri, un tricou alb și teneși albi. Și micuța Lea s-a asortat cu mama sa și a purtat alb, pe cap având o pălărie care să o ferească de soare. Fiica Irinei părea că este destul de somnoroasă, iar din mână nu a lăsat deloc jucăria ei colorată.

Cu cine seamănă fiica Irinei și a lui Bradley? Din ce putem vedea în imagini, Lea este copia fidelă a tatălui său.

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto, Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton