Prima fotografie de familie a Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea. Iată cum îi stă vedetei la brațul fostului dinamovist!

 Popescu Alexandra
.

Zi de sărbătoare în familia Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea. Fiul lor, Milan, împlinește astăzi 1 an și cu această ocazie Valentina a făcut publică și prima fotografie de familei: ea, Cristi și Milan.

De când au oficializat relația lor, Valentina și fostul acționar de la Dinamo nu au avut ocazia să se afișeze împreună. Luna trecută, cu ocazia botezului fiului lor, Cristi Borcea a avut o permisie de 24 de ore special pentru acest eveniment, însă paparazzi au reușit să surprindă doar câteva poze cu cei doi. Acum, Valentina le-a arătat tuturor cât de fericită este atunci când familia este întregită, așa că a postat prima fotografie în care apare la brațul lui Cristi.

Poza a fost realizată la botezul lui Milan, iar vedeta pare foarte fericită că în sfârșit a putut petrece momente importante alături de viitorul ei soț.

„Azi este despre el…așa cum va fi mereu…La mulți ani, Milan…din partea lui mami și a lui tati', a scris Valentina în dreptul fotografiei de familie.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt împreună de aproape 2 ani și au împreună un fiu, pe Milan. În prezent, Cristi Borcea este închis la Poarta Albă unde trebuie să ispășească o pedeapsă de mai bine de 7 ani, fiind găsit vinovat în celebrul Dosar al Tranferurilor.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Valentina Pelinel, primele declarații despre botezul fiului ei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton