Prima apariţie publică a Mădălinei Ghenea după ce Matei Stratan ar fi bruscat-o în stradă

 Pirvu Cristina
.

Mădălina Ghenea a apărut la un eveniment monden pentru prima dată după certurile din stradă cu tatăl copilului său, Matei Stratan. Vedeta a strălucit şi a avut mereu zâmbetul pe buze.

Cu săptămâni în urmă, Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au fost surprinşi în plină stradă certându-se. Cei doi au fugit unul de altul, iar de atunci se pare că ar locui separat, vedeta fiind cea care are grijă de micuţa lor.

După aceste incidente, Mădălina Ghenea a avut aseară prima sa apariţie publică. Vedeta a afişat un zâmbet strălucitor, într-o ţinută care i-a venit perfect pe trupul său bine lucrat.

La lansarea din Bucureşti a mers însoţită de agentul să Marian Palie, nu de Matei Stratan, tatăl fetiţei sale.

 

În toate fotografiile pe care fotomodelul le-a încărcat în mediul online apare cu zâmbetul până la urechi, semn că nu ar avea nicio îngrijorare care să o supere.

„O seară minunată în Bucureşti!' a scris Mădălina Ghenea în dreptul fotografiei încărcate pe Instagram.

Referitor la Halloween, actriţa s-a fotografiat alături de fetiţa sa cu o mască simpatică pe faţă, un filtru al unei aplicaţii.

Foto: Hepta, Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton