Prima apariție a lui Kate Middleton după ce a anunțat că așteaptă cel de-al treilea copil. Cum arată acum Ducesa de Cambridge

 Popescu Alexandra
.

La începutul lunii, Kesington Palace a anunțat că Ducesa și Ducele de Cambridge așteaptă cel de-al treilea copil, iar mama suferă de Hyperpremesis Gravidarum. Acum, Kate Middleton a acceptat să vorbească despre creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța de a vorbi despre sănătatea mintală, în ciuda bolii care îi provoacă grețuri.

În calitate de patron al Centrului Național pentru Copii și Familii Anna Freud, ducesa a vorbit despre aceste probleme prin intermediul unui interviu video.

„Bună ziua, sănătatea mintală este modul în care simțim și gândim. Lucrurile care nu pot fi văzute, dar care ne afectează în fiecare zi și să putem vorbi despre asta este destul de dificil', a spus Kate.

Îmbrăcată într-o rochie albastră, ducesa de Cambridge a continuat discuția despre beneficiile de a discuta despre sănătatea mintală cu alții și a sfătuit oamenii cum pot să îi susțină pe cei dragi care se confruntă cu asta.

„Ne ajută să vorbim despre sănătatea noastră mintală: ce să spunem și cu cine să vorbim când avem sentimente prea mari pentru a ne gestiona pe cont propriu și cum să ascultăm și să ajutăm dacă prietenii noștrii consideră asta un lucru dificil. Câteodată este doar o simplă conversație care poate face lucrurile mai bune', a mai adăugat Kate.

Alexandra Popescu

Foto: captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton