Prea mult photoshop! Mariah Carey și-a scandalizat fanii cu ultima apariție pe coperta unei reviste

 Popescu Alexandra
.

Mariah Carey a pierdut lupta cu kilogramele, însă nu pare prea afectată de acest lucru. Chiar dacă este pufoasă, aceasta alege outfit-uri mult prea sexy în concertele ei și este foarte mândră că este iubită de un bărbat cu 13 ani mai tânăr decât ea în ciuda kilogramelor acumulate.

În ultima vreme, Mariah Carey a început să ia proporții serioase și acest lucru a determinat-o să apeleze la cel mai bun prieten al vedetelor atunci când vor să arate perfect în fotografii: photoshop-ul. Artista a tot încercat să modifice anumite imagini, însă de această dată a exagerat.

Mariah Carey pe coperta revistei Paper

Ultima apariție a vedetei pe coperta revistei Paper i-a scandalizat pe internauți. Mariah și-a modificat exagerat talia, pe care a vrut-o una de viespe, așa cum de ceva luni nu o mai are. Mai mult, pare că artista a slăbit de pe o zi pe alta 20 de kilograme, iar pentru asta a fost grav taxată de fani. Aceștia au sfătuit-o să nu își mai ascundă defectele și, dacă își dorește să aibă silueta pe care o avea odată, să nu mai apeleze la profesioniști ai Photoshop-ului ci la un instructor la sala de fitness și, de ce nu, la o dietă.

Mariah Carey la un concert cu doar o lună în urmă

Alexandra Popescu

Foto: Instagram, Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton