Petrecere în pijamale în familia lui George! Cum reuşeşte artistul şi soţia sa să menţină relaţia de cuplu

 Pirvu Cristina
.

În apartamentul în care ne-au primit George și familia sa numeroasă e rost de distracție. Asta pentru că tocmai a sosit la degustare tortul pentru botezul lui David și vă spun cu mâna pe inimă că e cel mai delicios tort pe care l-am mâncat vreodată!Recunosc, pentru că am rămas ultima să fac interviul după ședința foto, am primit și la pachet.

Lucky me!

Cât timp petreceți acasă?

Ramona: Eu am home office, și atunci când nu am întâlniri sau deplasări stau acasă și îmi fac treaba. Bine, am conferințe telefonice, nu sunt sută la sută prezentă.

George: Eu sunt o oră, dimineața, mă trezesc mai devreme, să stau cu David și să mai petrecem și noi timp împreună, după care plec și mă întorc la 10, 11, 12 noaptea. Am și emisiunea la Kanal D, Super Potriveala, e un format pe care în afară îl prezintă Alec Baldwin, e din 1963 emisiunea, și în România suntem la a doua ediție.

Cum i-ați făcut loc celui mic într-o casă deja plină?

G: Ca să îți răspund la întrebare, trebuie să încep cu începutul. În momentul în care ne-am căsătorit, eu și soția mea locuiam separat. Am făcut în august nunta, după care ea s-a dus în apartamentul ei, eu în al meu. La șase luni după ce ne-am căsătorit, ne-a luat duhovnicul nostru și ne-a zis: „Băi, mutați-vă împreună, ce faceți?!.

R: Oamenii întâi se mută împreună, apoi se căsătoresc. La noi a fost invers.

G: Mergeam la masă, la film, cu copiii, după care eu o duceam acasă și mă duceam și eu la mine. Era foarte tare. Venea ea cu Ilinca la noi, era și Karina și stăteam toți patru. Din când în când, mai mergeam noi la ele acasă. După care, am zis, dacă tot ne mutăm împreună, hai să găsim un spațiu în care să fim pregătiți de orice… Noi ne doream un bebe, doar că nu făceam nimic în sensul ăsta. Așa că am transformat camera de oaspeți în camera bebelușului.

Ce-i cu toate pijama lele astea, George?

G: Pijamalele au venit din necesitate. Simțeam nevoia de ceva comod și confortabil pentru casă. Soția mea când venea aici, pe canapea, avea tot felul de haine foarte sexy, halate drăguțe, pijamale, bustiere și eu eram mereu în niște pantaloni scurți, și ăia vechi, și un tricou lălâi, purtat pe stradă nu știu cât, știi genul!M-am simțit prost văzând-o pe ea superb îmbrăcată, iar eu, ca un homeless. În momentul acela, am început să caut pe net pijamale bărbătești. Cele de branduri cunoscute erau foarte scumpe, nici nu prea se găsesc în România și, ca să le aduci, te costă mai mult decât face. Și în momentul ăla mi-a picat fisa. Mi-am dat seama că e momentul ca bărbații să fie educați în sensul ăsta și știu că nebunia mea o să aducă multă fericire și eleganță în casele oamenilor. Eu am gândit design-ul, m-am dus personal să iau materialele în Istanbul, Franța, Polonia și am luat și din România. A durat aproape un an să fac prima colecție. Și ca să ating targetul bărbați, am făcut și pentru femei, pentru că ele sunt cele care cumpără și pentru bărbați.

Și în afară de faptul că purtați pijamale sexy prin casă, cum mai aveți grijă de relația de cuplu?

G: Avem cheie la ușa noastră.

Citeşte continuarea în numărul de noiembrie al revistei Viva!

Jorge si familia saJorge si familia sa

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton