Paula Herlo: "Nu există echilibru între job şi viaţă personală, întotdeauna va avea cineva de suferit" 

 Pirvu Cristina
.

O știm de la „România, te iubesc (Pro TV) și din zecile de campanii umanitare pentru care luptă. Despre viața sa din spatele camerelor, despre familia și pasiunile sale se știu mult mai puține. Nu cu mult înainte de a împlini 41 de ani, Paula ne-a povestit cum arată universul ei când pune microfonul deoparte.

Cu puțin înainte de ziua ei de naștere, Paula Herlo a fost cea care ne-a făcut un cadou nouă, împărtășindu-ne din momentele petrecute alături de soțul și colegul său de la „România, te iubesc, Cristian Leonte, și cei doi copii ai lor, Vladimir și Ania. Paula a decis să nu facă petrecere de ziua ei, preferând o altfel de distracție. „O să mă sărbătoresc împreună cu copiii la Legoland, în Germania. Soțul meu a avut anul acesta o idee foarte bună  – ca de ziua lui copiii să își aleagă cadourile. Aș vrea să facem din asta o tradiție și ca de zilele noastre de naștere să își aleagă ce își doresc ei. De ziua mea, o să le fac eu multe cadouri copiilor, așa a început discuția cu jurnalista care are în palmares un Premiu Emmy.

Se pricepe soțul tău la surprize și la cadouri?

Noi, în ultimii ani, am lăsat-o mai moale cu darurile. El se pricepe la surprize și cadouri, dar nu neapărat cu ocazii speciale, ci pur și simplu pentru că simte.  Anul acesta, m-a încurajat să îmi cumpăr ceva de la licitația organizată cu obiectele prințesei Maria Sturza, iar banii vor fi donați unor cauze umanitare. Asta voi face, mă voi duce să cumpăr niște tablouri pe care am pus ochii.

Oricât de departe am ajunge, e în firea omului să simtă că parcă tot nu e complet, parcă tot se putea și mai bine. Ție ce îți lipsește la 41 de ani?

În momentul acesta, îmi lipsește timpul liber. Timp pentru mine. Orele în care să mă rup, să mă deconectez și să nu mă gândesc decât la mine.

Colegii tăi de la PRO TV tocmai au inițiat campania 'Depresia, boala mileniului'. Tu ai trecut vreodată printr-o depresie?

Da, am trecut printr-o depresie când m-am mutat de la Arad la București. Primul an de acomodare a fost foarte greu. Semnele depresiei s-au manifestat prin faptul că nu puteam să mănânc și am slăbit mult, eu fiind oricum foarte slabă. Ajunsesem la 39 de kilograme.

Anul viitor se împlinesc 20 de ani de la primul tău live, de la Eclipsa de Soare din ’99. Ce îți trece prima dată prin  minte când îți amintești de acea zi?

Îmi trece prin minte cel mai „deosebit sacou pe care l-am purtat vreodată în viața mea. Am fost îmbrăcată cu el în primul live. Era un sacou cu multe flori, un guler albastru și mânecă scurtă. Zici că trăsesem cuvertura pe mine, așa eram. Altfel, consider că am fost o apariție de neuitat.  (râde)

Ai un băiețel de cinci ani, o fetiță de aproape trei, un soț la fel de ocupat ca tine și o meserie solicitantă. E posibil cu adevărat acel echilibru între job și viață personală de care se tot vorbește?

Nu există un echilibru, întotdeauna în relația asta cineva va avea de suferit. Sunt momente în care mă dedic mult jobului și momente în care mă dedic mult familiei. Dar sunt constantă în ceea ce privește orele petrecute cu copiii mei și am grijă să îmi organizez deplasările astfel încât să lipsesc cât mai puține nopți de acasă, să îi culc eu și să se trezească alături de mine.

Cu cine seamănă mai mult Vladimir și cu cine seamănă mai mult Ania?

Vladimir seamănă mai mult cu tatăl lui, iar Ania seamănă mai mult cu mine. Asemănările nu sunt neapărat fizice, ci mai mult ca fel de a fi.

Dă semne Ania că e pe cale să devină la fel de pasionată de modă ca mama ei?

Da! Când îi comand ceva de pe internet și vine coletul acasă, insistă să își deschidă ea pachetul și probează fiecare lucru comandat, se fandosește cu ele prin casă, uneori vrea să doarmă cu ele. Își alege singură ținutele de grădiniță.

Chiar, Paula, cu ce ocazie ai „devastat cel mai recent cardul de credit?

Cea mai extravagantă investiție a fost într-o pereche de ghete la care visam de șapte ani și care mi-au epuizat bugetul pe câteva luni, drept care n-am mai cumpărat nimic. Dar nici nu mai ies din ghetele astea, fie vară, fie iarnă, nunți, cumetrii, solstițiu, ceaiuri dansante. Dacă vedeți o femeie cu ghete negre și catarame, eu sunt!

Parentingul este o noțiune din ce în ce mai populară. Dacă ar fi să dai un singur sfat de parenting altor mame, la fel de ocupate ca tine, care ar fi acela?

Singurul sfat în materie de parenting este să vă creșteți copiii exact așa cum simțiți, pentru că nu știe nimeni mai bine de ce au nevoie copiii voștri decât voi înșivă.

Îți place să le cânți copiilor? Întreb asta pentru că știu că ai făcut cursuri de canto în copilărie.

Da, bineînțeles. Le cânt des și, pentru că trebuie să fie cineva în casă care să le cultive muzica bună, soțul meu îi „îmbibă cu muzică rock și jazz.

Atât de des te vedem pe teren, încât nu mi te pot închipui în bucătărie. Ce știi să gătești?

Absolut orice. Ciorbe, tocănițe, orice mâncare gătea bunica mea, ca să fiu foarte sinceră. Când eram mică, iarna, stăteam în casă, pe patul de lângă sobă, și mă uitam la bunica mea cum gătește. Așa am învățat să gătesc. Nu sunt artistă în bucătărie, dar fac o mâncare bună pe care o mănâncă toată familia cu plăcere. Sunt o ardeleancă ce face niste borșuri de dau moldovenii pe spate.

Oana Popoiag

Foto: PRO TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton