Paula Chirilă, emoţionată peste măsură: "Durerea unui părinte care aude doar diagnosticul - cancer!"

 Pirvu Cristina
.

Paula Chirilă are o fetiţă şi ştie foarte bine ce însemnă suferinţa, suferinţa unei mame pentru un copil aflat într-o stare nu foarte bună de sănătate. Vedeta a sărit în ajutorul copiilor care au fost diagnosticaţi cu această boală cruntă!

 

Actriţa nu a putut rămâne indiferentă la noua campanie aflată în derulare creată de „Magic Home”. Proiectul urmăreşte ajutarea părinţilor, dar mai ales a copiilor lor care suferă de boala cruntă.

„Știu ce înseamnă să stai să-ți veghezi puiul care suferă pe un pat de spital. Însă nimic nu se compară cu durerea unui părinte care aude în urechi doar cumplitul diagnostic cancer' și știe că e posibil să-și trăiască ultimele clipe lângă copilașul lui, să-i vadă pentru ultima oară ochișorii și să-i atingă mânuţele pline de înțepături de la atâtea perfuzii…Nu putem alunga boala, dar putem face că părinții să aibă condiții decente. 
S-au strâns până acum 85 mii de sms-uri, și încă se mai strâng. Când vor fi 100 de mii atunci misiunea #magichome va fi îndeplinită.”, a scris Paula Chirilă pe Facebook.

Campania urmăreşte strângerea de fonduri pentru construirea unui adăpost pentru părinţii care petrec zeci de ore pe scaunele spitalelor alături de copiii lor aflaţi în suferinţă. Paula Chirilă nu este singura vedetă care a dat o mână de ajutor. Şi Antonia a procedat aşa, la fel şi actorul Marius Manole.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton