(P) Rezervă-ţi un moment de răsfăţ în brutăriile Paul cu „Petit Dejeuner a porter”

 Diana Munteanu
.

Stilul franţuzesc înseamnă produse de cea mai bună calitate savurate într-o atmosferă de poveste şi completate de un look relaxat încă de la primele ore ale dimineţii. De aceea, brutăriile Paul lansează colecţia de toamnă-iarnă pentru mic dejun, Petit Dejeuner a porter, unde cele mai delicioase produse din meniul diversificat devin accesoriile perfecte pentru o ţinută à la francaise.

Experimentează stilul franţuzesc şi redefineşte-ţi ritualul de dimineaţă cu accesoriul potrivit: micul dejun, servit în brutării, cu produse franţuzeşti pline de savoare care îţi vor conferi o stare de bine şi care vor da un plus de eleganţă look-ului.

Celor care iubesc momentele de răsfăţ încă de la primele ore, brutăriile Paul le-au pregătit produse calde, precum omlette, croque madame şi oeuf sur plat. Mai mult, aromele speciale din gama variată de gustări sărate, precum croissante cu emmentaler şi prosciutto, baghete, sandwich tomato mozzarella sau ecler cu prosciutto crudo şi rucola vor încânta chiar şi cele mai pretenţioase gusturi. De asemenea, preparatele dulci precum pain au chocolat, croissantul cu zmeură şi vanilie sau tarta cu fructe de pădure servite alături de aroma inconfundabilă a cafelei sau a unui ceai aromat vor reuşi să ofere o adevărată desfătare a simţurilor.

Prin reţetele preparatelor de mic dejun, cu ingrediente atent selecţionate, Paul reuşeste să transpună acel joie de vivre prin oferirea unor momente matinale de savoare. Cu o tradiție de peste 125 de ani, Paul este renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Partener în programul Premium&Business al Mastercard, Paul oferă 5% reducere la absolut orice produs achiziționat cu unul dintre cardurile Mastercard Gold, Platinum, World, World Elite, Corporate sau Business Mastercard. Astfel, te vei putea bucura de delicii franțuzești la un preț special.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton