(P) Farmacia la Preț Mic o sărbătoare pentru clienti

 Sava Elisabeta
.

Luna cadourilor aduce în prim plan o nouă Farmacia la Preț Mic deschisă în cartierul Tei. Farmacia este amenajată elegant și modern pentru a răspunde nevoilor oamenilor care își doresc să aibă la îndemână produse de calitate.

Mic istoric Farmacia la Preț Mic

Deschisă de la începutul lunii decembrie în cartierul Tei din Bulevardul Tei 31-33, proiectul Farmacia la Preț Mic reprezintă continuarea unui proiect care are în spate o vechime de peste un an al societății Spring Farm.

Societatea Spring Farm a comandat către Agenția Tonica Group un proiect online de farmacie, care un timp a funcționat sub numele de Farmacia de pe Net'. Publicul online a primit foarte bine proiectul, iar dorinta oamenilor a fost de a testa si vizualiza produsele, ba mai mult de a interacționa cu un specialist. De aici s-a decis schimbarea brand-ului în Farmacia la Preț Mic', un concept realizat în totalitate de Agenția Tonica Group, deținătoarea brand-ului.

Suntem optimiști și ambițioși și sperăm ca după 6-8 luni de la deschidere, Farmacia la Preț Mic să îți acopere cheltuielile de funcționare, dar și să intre pe profit. Nu este un lucru ușor, având în vedere colectivul mare de farmaciști și asistenți profesioniști, dar și cheltuielile de întreținere ale unui spațiu farmaceutic de aproape 500 de metri. Noi punem accent pe informații corecte în fața publicului și identificarea soluțiilor optime pentru problemele pentru care este nevoie de consiliere', a declarat doamna Alexandra Dirilici, diriginte farmacist.

Proiectul Farmacia la Preț Mic utilizează toate resursele, iar principalul scop este acela de a consolida unitățile deschise până în prezent.

Decizia de a muta una dintre cele șase farmacii din brand-ul Farmacia la Preț Mic în locația din cartierul Tei s-a luat imediat cum am citit anunțurile privind eliberarea spațiului, ideal pentru nevoile noastre. Spunem acest lucru deoarece disponibilitatea online a produselor cosmetice, a produselor tehnico-medicale, dar și a suplimentelor alimentare era cu mult mai mare decât expunerea care este posibilă într-o farmacie obișnuită. Important de menționat este faptul că toate produsele, suplimentele alimentare sau alimentele care au destinație specială sunt avizate de către Ministerul Sănătății, Agenția Națională a Medicamentului sau de Institutul de Bioresurse Alimentare', conchide doamna diriginte farmacist Alexandra Dririlici.

Program de funcționare Farmacia la Preț Mic

Farmacia la Preț Mic din cartierul Tei întâmpină sărbătorile de iarnă cu o mulțime de seturi cadou de Craciun, dar și cu sute de produse noi pe care le poți găși fizic în farmacie ori le poți comanda online de pe site-ul www.farmacialapretmic.ro.

Comenzile online făcute de luni până joi până în ora 15:00 vor ajunge a doua zi la adresa menționată de tine, iar comenzile din alte orașe ale țării se vor onora în timp de 48 de ore de la plasarea comenzii.

Programul farmaciei #FLPM este în fiecare zi, de luni până vineri de la 8:00 la 22:00, iar în weekend de la 8:00 până la 18:00.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton