(P) Cum iti alegi pistolul potrivit pentru airsoft

 Sava Elisabeta
.

Inainte de a cumpara primul pistol airsoft, ar fi bine sa cunosti cateva aspecte de baza. Exista multe arme airsoft pe care le poti lua in considerare, dar trebuie sa afli care este cea mai buna pentru tine, si ce echipament si accesorii iti trebuie pentru lupta pe teren. Pistolele Airsoft sunt replici ale armelor de foc reale, care trag cu bile de sase milimetri. Desi nu sunt arme reale, pistoalele airsoft fi periculoase daca nu sunt folosite in mod adecvat.

Pe piata exista numeroase modele si marci de replici Airsoft. Fiecare arma are functiile si specificatiile sale. Replicile Airsoft nu trag ca armele traditionale. Armele Airsoft pot fi alimentate cu arc, electric sau cu gaz. Modul in care se alimenteaza replica Airsoft, te poate ajuta sa iei o decizie in alegerea armei.

Indrumari in alegerea celui mai bun pistol airsoft

Capacitati fizice – Primul lucru pe care trebuie sa-l iei in considerare sunt capacitatile tale fizice ca jucator airsoft. Pistolele Airsoft au o greutate si o forma diferita. Daca iti cunosti limita fizica vei avea parte de un joc distractiv, in caz contrar, te vei lupta cu o arma mult prea grea pentru tine. O persoana care nu este in forma fizica sau nu este capabila sa transporte lucruri grele, ar trebui sa foloseasca un pistol airsoft mai usor.

Unde joci – De asemenea, trebuie sa iei in considerare zona in care joci. Este in aer liber / camp deschis, loc inchis sau un amestec din ambele. Distanta dintre adversari in jocurile in camp deschis este, de obicei, de 15-20 de metri, iar pentru asta ai nevoie de un pistol airsoft care poate trage mai departe. Poti alege, de asemenea, AEG-uri cu teava mai lunga, avand in vedere ca ai mai mult spatiu de miscare. Daca joci intr-un spatiu inchis, inseamna ca trebuie sa te misti repede, si in acest caz ai nevoie de o arma mai scurta.

Care este bugetul tau – Orice jucator de airsoft are un buget. Oricat de buna si de utila este arma airsoft, bugetul este intotdeauna o problema. Pistolele Airsoft au preturi diferite, de la 100 lei pana la 800 lei sau mai mult. Scump, nu? De aceea bugetul este intotdeauna important. In plus, trebuie sa economisesti bani pentru BB-uri, accesorii si pentru rezervarea terenului de lupta.

De unde cumperi un pistol airsoft – Daca nu ai posibilitatea de a ajunge intr-un magazin airsoft fizic, pentru a analiza personal armele, poti oricand sa comanzi pistolul potrivit din magazin airsoft online.

Cat de durabile sunt pistoalele Airsoft?

Orice lucru se deterioreaza si armele Airsoft nu fac exceptie. Un pistol Airsoft se poate deteriora in timpul jocului, indiferent de tipul de material din care este facut. Poti extinde totusi durata de viata a armelor Airsoft daca practici o ingrijire de baza. Pastreaza pistolul intr-o cutie atunci cand nu este folosit, si cumpara BB-uri de calitate pentru a evita orice deteriorare a pieselor interne.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton