Otravă a dezvăluit cum a ajuns să se căsătorească cu Diana Enciu și ce planuri de viitor au

 Popescu Alexandra
.

Amândoi sunt unii dintre cei mai de succes bloggeri din România, dar sigur nu știai cum au ajuns Diana Enciu (Fabulous Muses) și Cristian Șimonca (Otravă) să se căsătorească și să formeze unul dintre cele mai frumoase cupluri.

M-am întâlnit cu Otravă la lansarea colecției Mihaelei Glăvan, acolo unde a venit singur. Deși timid la început, Marius a vorbit despre Diana, despre căsătorie, copii, dar și despre modul în care aceasta îl ajută pe el în cariera de blogger.

Noi ne-am cunoscut în 2013, undeva prin aprilie. Ne știam din vedere așa, dar niciodată nu am interacționat. Nu îmi venea să mă bag în seamă, ea probabil că același lucru. Ne-am intersectat la un moment dat la o terasă unde ea a zis că era acolo, dar era cu treabă, iar eu am insistat să vin chiar dacă era o întâlnire business, dar am zis că atunci era momentul. Ne-am văzut în ziua aia de vreo 3-4 ori în decursul orelor și după am rămas împreună, ne-am căsătorit în 2014 civil, în 2015 religios.  A fost o nuntă la piscină', mi-a spus Otravă.

Să devină părinți este unul dintre planurile pe care și le fac pe viitor: „Ne gândim la un pas care vine la un moment dat în viața fiecărei familii. Când vine e binevenit, suntem pregătiți pentru un copil'.

Se sfătuiesc în privința bloggurilor

Diana își face treaba de blogger cu mult profesionalism, așa că Otravă are mereu ce învăța de la ea.

Ea știe foarte bine ce are de făcut, nu am nicio intervenție din asta majora pentru ce face. Și-a intrat într-un ritm și știe foarte bine ce are de făcut, dar mai sunt dicuții cu uite ai putea să faci asta. Pe mine m-a ajutat foarte mult pe partea asta încercând să îmi explice că ar trebui să mă extind, că ar trebui să fac și alte chestii', a mai dezvăluit bloggerul.

Alexandra Popescu

Citește și:

Acasă la Diana Enciu şi Otravă – Doi bloggeri şi o casă cu poveşti

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton