Oscilațiile de greutate prin care a trecut Rita Mureșan de-a lungul timpului. Cum a ajuns de la 60 la 100 de kilograme. FOTO !

 Oana Popoiag
.
oscilațiile de greutate prin care a trecut Rita Mureșanoscilațiile de greutate prin care a trecut Rita Mureșan

Celebrul designer Rita Mureșan a trecut de-a lungul timpului prin oscilații majore de greutate, iar acum, la 46 de ani, a decis să renunțe la diete și să-și accepte corpul așa cum este. Fostă Miss România în 1993, Rita a declarat recent că modificările sale de greutate din ultimii ani sunt rezultatul unor șocuri emoționale. Iată prin ce transformări a trecut designerul de-a lungul timpului!

Oscilațiile de greutate ale Ritei Mureșan de-a lungul timpului sunt bine cunoscute, designerul slăbind spectaculos și 'recuperând' kilogramele la loc cu repeziciune în repetate rânduri. Invitată recent la Xtra Night Show (Antena1), aceasta a pus modificările de greutate pe seama unor șocuri emoționale. 'Acum patru ani, am trecut printr-un șoc emoțional care m-a făcut să pierd foarte multe kilograme și apoi prin altul care m-a făcut să iau în greutate. Eu nu-mi mai înțeleg organismul, dar nici nu-l mai întreb. Dimineața, când mă trezesc, sunt doar recunoscătoare că sunt sănătoasă. Nu am nicio boală, nu iau nicio pastilă. Dar în afară de această încetinire a metabolismului, dacă eu îmi fac analizele și sunt ok … Nu sunt prietenă cu sportul. Aș vrea să fiu ca tata, am crezut că asta se moștenește, dar nu s-a moștenit. Tatăl meu e antrenor de handbal, în echipa națională, cu medalii, cu trofee', i-a declarat Rita lui Dan Capatos. Designerul a menționat că în ciuda faptului că a ajuns la circa 100 de kilograme, mănâncă foarte puțin, fiind vegetariană. În plus, aceasta a declarat că nu consumă pâine, preferând să o înlocuiască cu ardei capia.

'Acum îmi direcționez atenția către altceva, nu mai sunt în stare să țin diete, să stau să-mi cântăresc mâncarea. În condițiile în care eu sunt vegetariană, deci mănânc aproape…nimic. Singurul lucru pe care aș putea să îl mai fac este sportul și la cină să nu beau alcool. Dar acum, pe bune…', a adăugat Rita Mureșan, care ani de zile a fost una din cele mai elegante prezențe la evenimentele mondene. După cum se poate vedea în galeria foto cu imagini din arhiva VIVA!

Foto: arhiva VIVA!, Instagram, captură foto

Citește și:

Alice Peneacă, primele declarații despre divorțul de Bobby Păunescu: 'Suntem în proces'

Simona Halep a ajuns la doctor: „Am aflat că am o hernie de disc'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton