Orlando Bloom și Katy Perry s-au împăcat. Cum au fost surprinși cei doi

 Stamen Diana
.

S-au despărțit în urmă cu un an, însă nu au rezistat prea mult unul fără celălalt. Orlando Bloom și Katy Perry s-au împăcat.

Cei doi au fost surprinși într-o vacanță romantică în Praga. Recent, se pare că Orlando Bloom și Katy Perry au fost și într-o vacanță în Maldive. După ce au fost surprinși de paparazzi, cele două vedete au confirmat zvonurile potrivit cărora s-ar fi împăcat, anunță presa internațională.

Se pare că Orlando Bloom și Katy Perry au decis să-și mai dea o șansă relației, acum rămâne de văzut cât vor rezista împreună.

Orlando Bloom și Katy Perry au mai fost împreună

Cei doi au început prima dată relația în anul 2016, însă nu a durat prea mult pentru că fiecare a anunțat că o ia pe drumuri separate. Se pare că nici despărțirea lor nu a durat prea mult pentru că cei doi s-au împăcat la un an după ce au anunțat că relația lor s-a terminat. Orlando Bloom și Katy Perry rămăseseră prieteni.

FOTO: Captură youtube

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton