Oana Zăvoranu caută mamă surogat contra sumei de 100.000 de euro! Ce condiţii trebuie să îndeplinească

 Pirvu Cristina
.

Oana Zăvoranu caută mamă surogat căreia îi este dispusă să îi plătească suma de 100.000 de euro. Vrea însă ca respectiva femeie să îndeplinească anumite condiţii! Vrea cât mai curând să îşi ţină copilul în braţe!

Soţia lui Alex Ashraf nu are de gând să aducă pe lume un copil aşa că este dispusă să apeleze la ajutorul unei mame purtătoare. Vrea să îi dea 100.000 de euro pentru acest favor, însă ea are de respectat multe condiţii. Are de gând să facă un contract în care să prezinte toate obligaţiile.

Oana Zăvoranu caută mamă surogat contra sumei de 100.000 de euro

„De ce vorbim noi de adopţie când este vorba despre copilul meu, de spermatozoidul soţului meu. Care e adopţia? Pai asta se poate face printr-un contract. După mine lucrurile sunt mult mai simple. În momentul în care faci…păi mama este doar purtătoarea fătului meu. Totul în baza unui contract pe care îl putem lua din străinătate, de unde eu îmi asum. Logic că printr-o legislaţie. (…) Dacă se poate face din start un contract între bine şi mama purtătoare. Trebuie să se respecte obligaţiile şi ce stabilim acolo. (…) Este logic că aşa ceva nu se întâmplă la orice pas. (…) Eu mă oblig printr-un contract. „, a spus Oana Zăvoranu la Antena 1.

Cum arată socrul Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au cununat religios în toamna lui 2017. Evenimentul a avut loc în mare secret și cu puțină lume. Nașii de cununie ai celor doi au fost omul de afaceri Silviu prigoană și soția acestuia, Mihaela. La cununia religioasă, Oana Zăvoranu a fost o mireasă total atipică, a îmbrăcat o ţinută roşie.

Până acum, vedeta nu l-a arătat pe socrul său. Acesta a făcut declaraţii la Antena 1.

„Dumnezeu nu mi-a dat o fată, dar mi-a dat o noră, pe Oana, ca o fată. (…) Da, el a venit cu ea la mine. Mi-a prezentat-o ca nevasta lui. Erau împreună, dar nu a zis că iubita lui, ci soţia.”

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton