Oana Roman: "Domnul Arşinel a făcut o greşeală că s-a implicat în scandalul medicului Lucan!"

 Pirvu Cristina
.

Alexandru Arşinel, operat de medicul Lucan acum ceva vreme, a reacţionat după ce a aflat în ce scandal este implicat doctorul său. Iată cum a reacţionat Oana Roman!

Actorul Alexandru Arșinel, care a fost operat de Mihai Lucan în 2013, a afirmat că nu crede că sunt adevărate acuzațiile care i se aduc medicului, întrucât „s-a luptat o viață întreagă să salveze oameni'. Oana Roman crede că s-a implicat într-un scandal de proporţii.

„A făcut o greşeală de comunicare extrem de mare. Nu era cazul să se implice în niciun fel. (…) Justiţia îşi va spune aici cuvântul. Intervenţia doctorului Arşinel care i-a luat apărarea a creat şi o mai mare controversă,  acuzându-l de faptul că apără un crimninal. Dacă domnul Arşinel tăcea cred că era foarte bine. Ştiu că în anumite momente nu trebuie să comentăm. Părea că domnul Arşinel s-a implicat pentru că îi datora ceva lui Lucan. (…)

Nu i-aş fi recomandat să iasă în faţă, să ia poziţie în acest subiect. Ceva lucruri neortodoxe s-au întâmplat acolo. Acest doctor trebuie să răspundă în faţa acestor acuzaţii. Îmi pare rău de domnul Arşinel că s-a băgat în acest discuţii, nu era cazul.”, a spus Oana Roman, în emisiunea „Oana punct Roman”.

 

Foto: Captură

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton