Oana Roman a dezvăluit cât a cheltuit în vacanţa de Paşte, în Grecia. Suma nu e mare

 Pirvu Cristina
.

Oana Roman a dezvăluit cât a cheltuit în vacanţa de Paşte. Timp de şase zile, în perioada sărbătorilor de Paşte, Oana Roman a părăsit România. A fost în Grecia, în Thassos, acolo unde s-a distrat alături de familie şi prieteni. În exclusivitate, ne-a dezvăluit cât de puţini bani a cheltuit!

Marius Elisei, Oana Roman, micuţa Isabela şi prietenii lor au sărbătorit în mod unic Paştele, pe plaja din Grecia. Vedeta a fost foarte încântată de zilele însorite şi a dezvăluit câţi bani a cheltuit.

„Nu am fost în România de Paşte. (…) Este pentru prima dată când nu petrec Paştele acasă, când merg la o biserică în alta ţară de această sărbătoare. A durat 5 spre 6 zile. (…) Ştiu că sunt foarte mulţi români care vor să ajungă acolo. O să îmi permit să vă dau câteva sugestii despre locurile în care aţi putea merge acolo. În această perioadă a anului nu sunt avioane. Am mers cu maşina. Giurgiu, Ruse, apoi graniţa cu Grecia. E un drum mai scurt care ocoleşte Sofia. La graniţa cu Grecia ne-am urcat pe ferryboat. Isabela mi-a şi zis: Mami, am băgat maşina în portbagajul vaporului. (…) 400 de lei a fost benzina dus-întors,20 de euro să traverserzi cu ferryboat-ul. (…) Noi am plătit un apartament, într-o vila – 150 de ron pe zi cazarea a fost, cazarea a fost de patru stele plus.”, a spus vedeta în emisiunea „Oana punct Roman”.

 

Emisiunea „Oana punct Roman” poate fi urmărită în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe facebook Revista VIVA!.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton