Oana Roman, despre cel mai frumos cadou primit de la Ion Ţiriac: "Îi datorez lui nişte experienţe, trăiri!"

 Pirvu Cristina
.

Oana Roman, despre cel mai frumos cadou primit de la Ion Ţiriac. Nu mulţi ştiu că vedeta se cunoaşte de zeci de ani de zile cu magnatul. Au o relaţie de prietenie, mai ales că el i-a făcut cel mai frumos cadou din viaţa sa. De la el a învăţat multe lucruri, îi este datoare. A rememorat totul în emisiunea „Oana punct Roman”.

Din anii 1970, Mioara Roman se cunoaşte cu Ion Ţiriac şi Ilie Năstase. Pe vremea aceea, mama Oanei nu era căsătorită cu Petre Roman. Familia lor are o relaţie apropiată cu Ion Ţiriac, dar şi cu Ilie Năstase.

Vedeta a dezvăluit acum că a primit de ziua sa, la 15 ani, cel mai valoros cadou din partea lui Ilie. A dus-o cu un avion privat la Monte Carlo, acolo unde el organizează turnee. A fost o experienţă de neuitat.

„Ion Ţiriac face parte din familia noastră. Este un prieten vechi al familiei noastre. El se ştie cu mama din anii 70, cu mult ca mama să se căsătorească cu tata. Evident, după revoluţie, ei stând prin România, am început să ne vedem din ce în ce mai des. Este un lucru pe care nu l-am spus niciodată. Eu îi datorez lui Ion Ţiriac nişte experienţe, trăiri, dacă el nu ar fi fost nu le-aş fi trăit niciodată. Asta în calitate de prieteni. Datorită lui Ion eu am trăit nişte premiere în viaţa mea. Tata nu avea prea mult timp să îmi dea sfaturi, lecţii. El se ocupa mult cu politica. După revoluţie eram adolescentă şi aveam nevoie de ghidare, de sfaturi de viaţă. Ţiriac mi-a dăruit aceste sfaturi legate de viaţă. Îmi aduc aminte că aveam 15 ani. Îmi aduc aminte că eram în aprilie, în 91, de ziua mea. Complotând împreună cu părinţii, Ion mi-a spus în seara zilei mele să îmi pregătesc bagajul că mergem într-o călătorie. Nu ieşisem niciodată în lume pânpă atunci, cu excepţia unei vacanţe la Paris. A fost pentru prima oară în viaţa mnea când am mers la Monte Carlo. Prima dată când am văzut un avion privat. Când am ajuns la Monte Carlo, am stat în casa lui de acolo. Am mâncat pizza la un restaurant obişnuit. Am făcut o călătorie cu maşina. Mi-a zis că are casa aia, maşina aia şi mi-a zis că nimeni nu le merită dacă nu face ceva.”, a declarat Oana Roman în emisiune.

Ce a învăţat Oana Roman de la Ion Ţiriac

Chiar dacă este cel mai bogat român, Ion Ţiriac şi-a învăţat copiii să muncească, să îşi facă cariere, să nu ţină cont de banii pe care deja îi au în cont. Oana Roman a învăţat de la magnat să trudească pentru ce îşi doreşte.

„Lecţia cea mai importantă în viaţă a fost că nimic nu ţi se cuvinte, ci trebuie obţinut prin muncă.”, a mai adăugat vedeta.

Citeşte şi:

Ion Ţiriac, mândru de Ioana, fiica sa: „Este un copil norocos. Eu nu i-am dat prea multe sfaturi!'

Foto: Colaj

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton