Oana Roman a dezvăluit secretul căsniciei sale cu Marius Elisei: „În general, femeile greșesc pentru că...”

 Popescu Alexandra
.

Oana Roman și Marius Elisei sunt căsătoriți de 3 ani și au o fetiță împreună, însă de când formează un cuplu presa a scris vrute și nevrute despre ei. În ciuda greutăților prin care au trecut, aceștia au reușit să își mențină căsnicia sudată, așa că Oana a dezvăluit și care este secretul relației lor.

Marius este cu 10 ani mai mic decât Oana, însă nici asta și nici ce se vorbea despre greutatea ei nu l-a împiedicat să își întemeieze o familie cu vedeta. De curând, au existat zvonuri cum că cei doi se pregătesc să divorțeze, zvonuri confirmate la un moment dat de Marius. Până la urmă lucrurile s-au liniștit între ei, iar acum sunt bine.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, se pregătește pentru operația de schimbare de sex!

Geloasă? „Am fost', spune Oana, care consideră că libertatea este cel mai important element într-o relație, dar este și secretul unei căsnicii trainice.

„Am fost, dar m-am maturizat și am înțeles că gelozia este defapt o tâmpenie. <>. Nu, eu nu cred că lucrurile trebuie văzute în felul ăsta. Eu cred că dacă îi accord partenerului meu toată libertatea necesară de a-și trăi viața, va avea cu atât mai puține tentații.

În general, femeile greșesc pentru că îi caută în telefon, îi stresează, îi întreabă de un milliard de ori, unde ai fost, ce ai făcut, cât ai stat, la ce oră ai venit, dar de ce nu ai venit, de ce ai stat atât, dar cu cine ai vorbit, dar cine ți-a trimis și când o femeie face lucrul ăsta, pune o presiune destul mare pe partenerul ei și îl face să se gândească la anumite lucruri la care poate altfel nu s-ar fi gândit.

În momentul când ai o nevasta acasă care e relaxată și care nu te cicăle de o sută de mii de ori să te întrebe ce ai făcut în fiecare moment, te simți relaxat și liber și cred că o iubești mai mult pentru că nu există presiune asupra ta. Cu cât îi lași o libertate mai mare, cu atât el va profita mai puțin de ea, cu cât pui mai multă presiune, cu atât el își va dori fructul interzis. Crede-mă că acest lucru l-am experimentat în foarte mulți ani din viața mea și a dat foarte mari rezultate', a spus Ona pentru Viva!

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton