"Oana punct Roman", la cea de a treia ediţie a emisiunii! Vedeta a prezentat LIVE secrete din viaţa lui Codin Maticiuc

 Pirvu Cristina
.

Emisiunea Oanei Roman, „Oana Punct Roman”, este la cea de a treia ediţie. Vedeta va face dezvăluiri în exclusivitate despre Codin Maticiuc, în rubrica „Secretele Oanei”!

Practic, în emisiunea „Oana Punct Roman”, vedeta face revista presei. Aceasta a recunoscut că face asta şi în viața de zi cu zi, este la curent cu toate știrile mondene.

„În general, da. Este parte, cumva, a meseriei mele. Eu fac PR, organizez evenimente și trebuie să fiu la curent cu ce se întâmplă în zona mondenă, dar și în cea socială și culturală. Citesc deci presa, dar nu numai presa mondenă.”, ne-a spus Oana Roman.

Acum, generația tânără nu mai petrece aproape deloc timp la TV. Totul este online și trebuie să se întâmple acum. Oana Roman s-a născut înainte de „febra” internetului. Iată cum percepe trecerea la online.

„Trecerea la online a revoluționat umanitatea, eu zic că din multe puncte de vedere ne-a făcut viața mai ușoară, accesul la informație e mult mai rapid, dar nu mereu veridic, adică trebuie să învățăm să triem cumva ce citim pe internet. Netul nu este reglementat prea bine și cam oricine poate scrie cam ce vrea, fără să trebuiască să-și asume vreo responsabilitate. Nu trebuie să luăm de bun chiar tot ce citim pe internet. E plin de impostori, plin de articole false și foarte multă manipulare. Cred că o reglementare mai riguroasă ar face bine.”, a mai adăugat ea.

În această ediţie, vedeta va comenta subiectele arzătoare ale săptămânii. La rubrica „Secretele Oanei”, ea va povesti despre Codin Maticiuc. În ediţia a doua, aspecte din viaţa lui Marcel Toader au ieşit la iveală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton