O zi cu ANTONIA. Află cum trăieşte o celebritate şi ce se ascunde în spatele zâmbetului său! - VIDEO

 Florentina Liutic
.

Am petrecut o zi împreună cu Antonia. O zi agitată, începută la radio şi sfârşită în drum spre aeroport. O zi în care a vorbit, a plâns, a râs, a cântat, a glumit şi a fugit de paparazzi. Nu e uşor să fii Antonia, dar e atât de frumos! Şi frumoasă! Iată povestea unei zile în care am trăit culisele unei vedete a cărei viaţă se derulează în viteză sub privirile a milioane de fani.

 

 

Antonia


 

7.30. Ceasul sună sălbatic, poluând ca­mera cu acea alarmă care trezeşte pe oricine de oriunde şi în orice stare ar fi. Mă gândesc a mia oară că trebuie să o schimb sau s-o arunc.

Mă pregătesc de plecare. Am o zi de petrecut cu Antonia, lucru pentru care sigur o grămadă de oameni m-ar invi­dia. Şi au şi de ce. E atât de frumoasă, încât mi se pare adevărată vorba aia care zice că pe oamenii frumoşi şi Dumnezeu îi iartă mai uşor…

Cover siteAstăzi am program. Un program de ar­tistă. Ocupată, urmărită de paparazzi, dorită în programe de radio şi tv…

De aceea mă şi grăbesc: am întâlnire cu artista şi cu echipa ei la ora 9 la Ra­dio Zu, unde Antonia va cânta live, în matinalul lui Buzdu şi Morar, alături de Holograf piesa pe care ei au lansa-t-o de curând, „Întoarce-te acasă.

Am ajuns la radio. Intru şi-i găsesc pe cei de la Holograf aşteptând relaxaţi, bându-şi cafeaua şi citind ziarele. După un pic de politică şi-o aromă de bârfă inofensivă, trupa e chemată în studio. Apare la fix şi Antonia, ne­permis de proaspătă pentru ora aceea, veselă, gata de cântat, pusă pe glume. Mă vede, vine şi mă întreabă ce fac, îmi spune râzând că are febră musculară după şedinţa foto de ieri, unde am cam chinuit-o, dar e fericită că a ieşit aşa de bine. O privesc, recu­nosc cu simpatie, pentru că are un aer de copilă, de fată fericită. Aveam să aflu mai târziu că fericirea ei este deseori disimulată.

În studio se naşte o atmosferă de party, chiar şi la ora aceea matinală.

 

Cover artwork – quart.ro

 

Antonia şi Dan Bittman stau pe scau­ne în faţa celor doi realizatori care îi întreabă de toate, care râd împreună cu ei, care cântă cu ei. Are loc şi re­prezentaţia live, Antonia îi face să râdă, cântecul e frumos, toată lumea se simte bine.

Plecăm zâmbind, eu mă simt tânără din nou, chiar plină de viaţă. Nu mă ţine mult. Afară sunt trasă de mână de Anamaria Hâncu, PR Managerul artistei, care îmi spune grăbită, „vino mai repede, să intrăm în maşină. Paparazzi sunt afară, să ne grăbim. Mi se pare exagerată reacţia, dar ies totuşi repede. Prea târziu. O echipă e afară, o cameră de filmat, un microfon.

 

Continuarea în numărul de mai al revistei VIVA!, la standurile de presă de sâmbătă, 3 mai.

 

VEZI filmul de la sedinta foto:

 

Video: Radu Barbu

 

[youtube]http://youtu.be/Ubr9kq0jE_4[/youtube]

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton