O nouă schimbare în televiziune! Cine a înlocuit-o pe Andreea Mantea în emisiunea "Se strigă darul"

 Pirvu Cristina
.

Cine a înlocuit-o pe Andreea Mantea în emisiunea „Se strigă darul”.Mihai Mitoşeru și Dianna Rotaru formează noul cuplu de prezentatori ai emisiunii „Se strigă darul', emisiunea al cărei nou sezon va începe, în curând, la Kanal D.

Dianna Rotaru este o cunoscută cântăreața și actrița din Republica Moldova, pe care telespectatorii din România au avut ocazia să o admire că invitată în foarte multe show-uri autohtone, inclusiv în cele difuzate de Kanal D.  Energia debordantă, frumusețea, spiritul viu o fac pe Dianna Rotaru alegerea perfectă pentru emisiunea „Se strigă darul', care își propune să descopere cele mai spectaculoase  nunți din România și să le transmită telespectatorilor acea stare de bucurie proprie acestor evenimente deosebite din viață oricărui cuplu.

Dianna Rotaru a debutat în mediul artistic din România că solistă în trupa Provincialii, cu albumul „Chitară Maița'.

„Sunt fericită să fac parte din această emisiune, alături de Mihai Mitoseru. Cred că mi se potrivește mănușă, iubesc oamenii, mă onorează să mă aflu alături de ei în acele momente extrem de importante și de frumoase din viață lor, ador să descopăr tradiții și obiceiuri. Vom veni cu bucurie la nunțile celor care ne scriu pentru că ne dorim să fim alături de ei! Începe castingul pentru „Se strigă darul!', a declarat noua prezentatoare a emisiunii.

Declaraţiile lui Mihai Mitoşeru

„Călătoria noastră prin țară și tot ceea ce vom trăi alături de viitorii însurăței și de familiile acestora le veți putea urmări, în curând, în noul sezon al emisiunii.', a adăugat Mihai Mitoseru, prezentatorul show-ului.

Foto: Facebook, PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton