O femeie a fost arestată la școala la care învață prințul George. Ce a vrut să facă aceasta când cel mic era la ore

 Popescu Alexandra
.

O femeie a fost arestată după ce a fost suspectată de tentativă de efracție la școala Thomas Battersea din Londra la doar o săptămână de când prințul George a început studiile la această instituție.

Într-un comunicat, Poliția Metropolitană a confirmat că a arestat o femeie în vârstă de 40 de ani miercuri și a spus că acest lucru s-a întâmplat în urma unui incident de marți de la școala „unde un individ a avut acces în sediul său'.

„Femeia a fost arestată în vecinătatea școlii și a fost dusă la o secție de poliție din sudul Londrei unde a rămas în arest', au declarat cei de la poliție.

„Noi lucrăm cu școala la care merge Prințul George pentru a revizui aranjamentele de securitate după incident.'

Vezi și: Bat clopote de nuntă! Mandy Moore s-a logodit cu Taylor Goldsmith

Palatul Kesington a declarat pentru People că: „Suntem conștienți de această problemă, dar nu vom comenta chestiunile legate de securitate.'

Prințul George se afla la școală marți și miercuri. Se pare că, la momentul arestării, copiii din clasa lui George au lipsit în acea zi.

Prințul George și Ducesa de Cambridge au promis că îl vor aduce pe George la școală și îl vor lua „cât de des posibil', a spus o sursă a familiei regale.

Potrivit The Telegraph, se pare că acest incident nu a fost primul la această școală. Un rezident local în vârstă de 54 de ani, Sarah Nirnett-Moore, a spus că a reușit să intre în școală pentru că poarta și ușa de la intrare erau deschise. Asta se întâmpla cu doar câteva zile înainte ca George să înceapă școala.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton