Nuntă ca-n basme: 3 zile și 3 nopți! Motivul pentru care Monica și Nicolai Tand s-au căsătorit religios după 10 ani

 Stamen Diana
.

După zece ani de iubire și doi copii frumoși, Monica și Nicolai Tand, prezentatorul „Star Chef (Antena Stars), au decis că a venit, în sfârșit, timpul să se căsătorească religios. S-a lăsat cu o petrecere de 3 zile și 3 nopți în Maramureș, locul natal al celor doi, cu lacrimi de emoție și, desigur, cu un meniu delicios.

Mulți s-au mirat să afle că voi abia acum v-ați căsătorit religios. De ce acest „delay de zece ani?

E adevărat că am vorbit despre nuntă de multă vreme și ne-am gândit la tot felul de variante în care să o facem: ba în țară, ba în străinătate, ba în București, ba în altă localitate. Lucrurile nu se întâmplă mereu așa cum le plănuiești, au intervenit alte evenimente, ne-am ocupat de alte treburi, până anul acesta, când cred că, pur și simplu, am simțit amândoi că e momentul potrivit. Poate de asta și lucrurile s-au legat atât de repede și natural. Eu îmi doream o nuntă mare, adică eram convins că așa trebuie să fie pentru a-mi putea chema toate rudele. Numai verișori am 40! Am stat de vorbă cu Monica și am ajuns la concluzia că nunta asta trebuie să fie, de fapt, pentru noi, să ne bucurăm cu adevărat de ea și de oamenii pe care îi avem alături. Tot ea a venit cu ideea să o facem la noi în ogradă, în Maramureș, în casa în care eu am copilărit. Asta a însemnat enorm pentru mine, așa am simțit că-mi sunt aproape și părinții, chiar dacă ei au privit totul de undeva de Sus.

Sunt curioasă cum le-ați explicat Ilonei și lui Iancu fenomenul. Ei ce au înțeles când și-au văzut părinții miri?

Răspunsul la această întrebare, dar și la altele cel puțin tu tot atâta greutate îl regăsiți în paginile numărului din octombrie al revistei VIVA!, disponibilă la toate punctele de difuzare a presei.

Citește și: Chef Nicolai Tand şi Horia Tecău au pregătit un mic dejun franţuzesc

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton