Nicoleta Luciu, mamă full-time. Vedeta a renunțat la un proiect important de dragul copiilor / EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Nicoleta Luciu este mamă full-time, iar vedeta s-a dedicat în totalitate celor patru copii pe care îi are. Atunci când nu apare pe micile ecrane, Nicoleta este acasă cu cei mici și se ocupă cu mare grijă de ei. Recent, aceasta a renunțat la un proiect de televiziune important pentru a le fi alături copiilor.

Iuliana și Nicoleta Luciu ar fi trebuit să participe la 'Asia Express', însă au renunțat înainte de a începe emisiune. Motivul?! Cei patru copii ai Nicoletei nu s-ar fi descurcat fără mama lor. Nicoleta Luciu a încercat înainte să vadă cum merg lucrurile fără ca ea să fie acasă, iar aceastea nu s-au desfășurat așa cum trebuie.

Vedeta s-a dedicat în totalitate creșterii celor patru copii pe care îi are. Băiețelul cel mare merge la școală, în timp ce tripleții merg la grădiniță. Nicoleta Luciu este mereu pe drumuri, îl duce pe băiețelul cel mare la școală, apoi îl ia, pe cei mici îi duce și îi aduce de la grădiniță.

Chiar dacă nu a mai apărut în ultima perioadă atât de des pe micul ecran, Nicoleta Luciu nu ar refuza un proiect TV, aceasta fiind deschisă către propunerile în televiziune pe care le primește.

 

Nicoleta Luciu nu a mai venit de ceva timp în București

Vedeta s-a mutat la Miercurea Ciuc, unde își crește copiii. Nicoleta Luciu nu a mai venit de ceva vreme în București, însă plănuiește să vină de Paște, unde va sărbători împreună cu familia. De Paștele catolic, aceasta va rămane la Miercurea Ciuc. Băiețelul cel mare are 9 ani, iar tripleții au 6 ani. Nicoleta abia așteaptă să crească micuții ca să poată avea parte de mai multă libertate.

 

FOTO: Arhiva RINGIER

Nicoleta Luciu și copiiiNicoleta Luciu și copiii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton