Nicole Kidman și Keith Urban: secretele unui mariaj fericit

 Popescu Alexandra
.

Nicole Kidman și Keith Urban s-au căsătorit în 2006, la cinci ani de la divorțul actriței de renumitul actor Tom Cruise. Cei doi s-au cunoscut la GDay LA, un eveniment care onorează australienii, în ianuarie 2015. Kidman are două fetițe cu Urban și o fată și un băiat cu Tom Cruise, iar în prezent Kidman și Keith au ajuns la cel de-al unsprezecelea an de căsătorie.

Surprinzător putem spune deoarece actrița a declarat că înainte de a se căsători nu se cunoșteau destul de bine, însă au avut curaj să facă acest pas în viața lor. Acum, aceștia se completează perfect unul pe celălalt, se cunosc și, cel mai important, se susțin și se înțeleg.

Care este secretul căsniciei lor? Ei bine, iată 9 lucruri extrem de importante care i-a ajutat să aibă un mariaj fericit și longeviv!

După o zi lungă de muncă, fiți alături unul de celălalt!

Filmările serialului „Big Little Lies' au epuizat-o pe Nicole, dar susținerea de care dădea dovadă Keith a ajutat-o să treacă peste perioada aceea.

„Din fericire, am un partener care este artistic și înțelege ce înseamnă sa susții pe cineva în acele momente. Veneam acasă la o persoană iubitoare, cineva care mă ținea în brațe și de foarte multe ori eram supărată. Foarte distrusă, foarte supărată, și epuizată emoțional și fizic- mă durea gâtul în special', a declarat Kidman.

 

Încearcă să menții totul fresh!

Fă totul să pară ca la începutul relației, încât să nu ajungeți să vă plictisiți unul de celălalt.

„Unsprezece ani și am impresia că ești iubita mea', a scris Urban pe Instagram.

 

Oferă-i partenerului feedback pozitiv!

Ori de câte ori au ocazia, cei doi își mulțumesc reciproc pentru ajutor.

„Îi mulțumesc enorm soției mele Nicole. Nu aveți idee cât de implicată este în tot ceea ce fac. Mă ajută enorm să fac aceste video-uri', a declarat Keith la Premiile CMT.

Citește și: Kate Middleton a fost rugată să nu mai facă încă un copil. Iată motivul incredibil!

Totul începe cu iubire!

„Doar iubire. Doar iubiți-vă, dăruiți-vă iubire unul celuilalt', a spus Nicole.

 

Gândiți-vă unul la celălalt!

În situațiile care vă implică pe amândoi, gândiți-vă la ce este bine pentru ambii parteneri.

‘‘Mereu luăm în considerare „noi'. Ne întrebăm – asta va fi bine pentru noi? Este cea mai simplă frază, dar funcționează', a mărturisit Kidman.

 

Învățați unul de la celălalt!

„Nic este incredibil de deschisă. Nu ține chestii în ea. E un comunicator foarte bun. Datorită ei, daca mă deschid în fiecare zi, ascult, mă dezvolt și învăț. Daca sunt un om mai bun, este datorită ei', a declarat Urban.

 

Fiți cei mai buni prieteni!

„Este prietena mea cea mai bună. Nu am avut pe nimeni pe această planetă care să mă cunoască la fel de bine pe cât o face ea. Îmi doresc să o merit pe Nic, dar eram foarte departe de asta când am cunoscut-o. Cumva am găsit dragostea adevărată. Mă simt cel mai norocos bărbat de pe planetă', a zis Keith.

 

Demonstrați-vă iubirea pe care o purtați unul pentru celălalt!

„Am un soț incredibil care s-ar urca în avion doar pentru o noapte. A zburat zece ore ca să fie cu mine pentru o singură noapte, și după a zburat înapoi și a avut un concert. Pentru mine asta este iubirea pusă în acțiune. Este extraordinar. Aș face același lucru pentru el', a mărturisit Nicole.

 

Susțineți-va unul pe celălalt în momente dificile!

„A fost atât de bun cu mine pentru nouă ani, dar în ultima lună care a fost foarte dificilă pentru mine el a fost minunat. Mă face să plâng faptul ca am un soț așa. Cu toții trecem prin momente dificile, dar el m-a cărat în brațe pentru că am fost extrem de devastată. Aș face orice pentru acest bărbat', a declarat actrița după moartea tatălui său.

Laura Oaida

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton