Nicole Kidman, de nerecunoscut, pe străzile din New York!

 Oana Pantazi
.

Nicole Kidman este una dintre cele mai frumoase și mai talentate actrițe de la Hollywood, poate tocmai de aceea i se potrivește aproape orice rol. Ce-i drept, până acum a interpretat mai mult femei sexy, însă actrița a reușit să uimească în cel mai recent rol al său. Iat-o pe  Nicole Kidman, de nerecunoscut, pe străzile din New York!

Nicole Kidman, pe covorul roșu

Nicole Kidman, pe covorul roșu

Chiar dacă v-o mai amintiți pe Nicole Kidman în rolul Virginiei Wolf, rol în care actrița a fost urâțită, purtând un nas fals, ei bine, nu ați văzut nimic! Recent, în New York, pe platoul de filmare a peliculei The Goldfinch, actrița, care joacă rolul doamnei Barbour. Pentru cine nu a citit cartea, aceasta este o femeie bogată însărcinată cu îngrijirea protagonistului Theo (interpretat de Ansel Elgort) după ce mama lui moare.

Probabil că filmul, ca orice producție ce o are pe Nicole Kidman în distribuție, va fi un succes de casă, doar dacă… spectatorii vor reuși să o recunoască până la sfârșitul filmului. Cu părul cenușiu și cu fața brăzdată și mult îmbătrânită de machiaj, Nicole este practic de nerecunoscut, nimic din strălucirea actriței de pe covorul roșu nefiind lăsat să iasă la iveală. Este că ați fi trecut pe lângă ea pe stradă fără să o recunoașteți?

Nicole Kidman, de nerecunoscut, în cel mai nou rol al său

Nicole Kidman, de nerecunoscut, în cel mai nou rol al său

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton