Nadir a ales numele băiețelului său. Artistul e pregătit să schimbe scutece / EXCLUSIV

.

Este unul dintre cei mai carismatici artiști de la noi. Nadir va deveni tată pentru a doua oară în toamna acestui an. Iubita lui, Georgiana, poartă în pântece un băiețel. Cântărețul este mândru din cale-afară și a ales deja numele viitorului său copil. Nadir ne surprinde cu discreția sa în ceea ce privește viața personală. 

Deși viața de artist este una destul de haotică, Nadir își face mereu timp să petreacă timp împreună cu fetița lui. Și ce bucurie este mai mare pentru un bărbat decât să aibă și un băiat? Georgiana i-a dat cea mai frumoasă veste iubitului ei atunci când l-a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Numele micuțului a fost deja ales de artist și de iubita lui. Pe băiețelul lui Nadir îl va chema Fadi, iar acest nume are o semnificație aparte, fiind de origine arabă.

'Amândoi o să schimbăm scutecele. Am primit vestea cu mare bucurie pentru că îmi doream foarte mult un băiat. Cred că Fadi îl va chema. Fadi înseamnă sacrificator', a declarat Nadir, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Nadir, declarații despre nuntă

Sunt împreună de mult timp și au avut o relație pe care au ținut-o întotdeauna departe de ochii curioșilor. Nadir este foarte discret în ceea ce privește viața personală, iar vestea că va deveni tătic pentru a doua oară a luat pe toată lumea prin surprindere. În toamna acestui an, cei doi își vor putea ține bebelușul în brațe. Chiar dacă au împreună o fetiță, iar cel de-al doilea copil mai are puțin și vine pe lume, Nadir încă nu se gândește la nuntă. 'Vom vedea', a răspuns Nadir atunci când a fost întrebat când se va căsători.

Artistul a devenit pentru prima dată tată în anul 2016, când a venit pe lume micuța Eveline. Nadir este de origine libaneză, iar artistul a devenit cunoscut după ce a participat la 'X Factor'. Cântărețul a încercat pe cât se poate să-și țină iubita departe de ochii curioșilor. În imaginile de mai sus puteți vedea cum arată Georgiana, iubita cântărețului.

Nadir și fetița saNadir și fetița sa

Citește și: Nadir va fi tată pentru a doua oară. Ce sex va avea bebelușul

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton