Nadia Comăneci, elegantă, dar sexy la Globurile de Aur - VIDEO

 Pirvu Cristina
.

Multe vedete au participat duminică seara la decernarea Globurilor de Aur! Iată cum a apărut Nadia Comăneci, românca noastră, pe covorul roşu! Ce sexy!

A 75-a ediţie a Globurilor de Aur a fost a fost prezentată de Seth Meyers şi marcată de solidaritate – vedetele s-au prezentat pe covorul roşu purtând haine negre, în semn de protest faţă de inegalitatea de gen de la Hollywood şi de comportamentul neadecvat.

„Credeţi-mă, femeile din sala asta nu sunt aici, în această seară, pentru mâncare. Suntem aici pentru munca noastră', a spus Frances McDormand în discursul său de aceptare. Oprah Winfrey a fost recompensată cu premiul „Cecil B. DeMille'. Ea a ţinut un discurs emoţionant, în faţa unei săli reduse la tăcere.

 


Nadia Comăneci, sexy la Globurile de Aur

La gala de la Los Angeles a fost prezentă şi Nadia Comăneci. Ca şi ceilalţi prezenţi, cea mai bună gimnastă din toate timpurile s-a îmbrăcat în negru, în semn de respect faţă de decizia actorilor de a lua atitudine împotriva unor atitudini josnice, de tipul Harvey Weinstein.

Aceasta a purtat o rochie neagră, foarte elegantă însă şi îndrăzneaţă. A avut o crăpătură ameţitoare pe picior şi a renunţat la decolteu. A avut o apariţie de nota 10!

 

 

Foto: Hepta, Twitter

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton