De ce Prințul George este atât de vesel în fotografia oficială de nuntă. Nu l-ați mai văzut așa!

Să fii membru al familiei regale britanice nu este deloc ușor, fiindcă trebuie să te supui etichetei și multor tabuuri… Dar să fii copil este și mai greu, iar despre asta ne-ar putea povesti chiar Prinții George și Charlotte. Există însă și excepții. Iată de ce Prințul George este atât de vesel în fotografia oficială de nuntă!

Meghan Markle și Prințul Harry - fotografie oficială din ziua nunții

Meghan Markle și Prințul Harry – fotografie oficială din ziua nunții

Pe 19 mai, în prezența a 600 de invitați, dar și a sute de mii de spectatori de pe străzi și a milioane de telespectatori, Prințul Harry și Meghan Markle și-au unit destinele în Capela St. George a Castelului Windsor. Imediat după ceremonia religioasă, cei doi au parcurs drumul până la castel într-o trăsură, de unde au salutat mulțimea extaziată. Apoi, la Castelul Windsor s-a făcut tradiționala poză de familie. Meghan și Harry s-au fotografiat alături de întreaga familie, au făcut câteva instantanee doar ei doi, dar și o poză cu pajii și micuțele domnișoare de onoare.

MeghaPrințul Harry și Meghan Markle - rpima fotografie de familie.

MeghaPrințul Harry și Meghan Markle – rpima fotografie de familie.

Nimic neobișnuit în asta, însă probabil că trebuie să fii părinte ca să realizezi cât de greu e să faci un copil să stea la poză, darmite zece, fiindcă în poza cu pajii și domnișoarele de onoare atâția sunt, dintre care șase fetițe și patru băieței. Care este motivul pentru care Prințul George este atât de vesel în fotografia oficială de nuntă? Cum a reușit fotograful oficial al Casei Regale, Alexi Lubomirski, să-i facă pe micuți nu doar să stea cuminți, ci să și zâmbească în fotografie a recunoscut chiar „împricinatul' – acesta i-a mituit pe copii cu… bomboane. Lubomirski a avut prevederea de a veni la ședința foto înarmat cu bomboane Smarties (niște drajeuri asemănătoare cu M&Ms) și acela a fost momentul în care cei mici și-au schimbat atitudinea.

 

Meghan Markle și Prințul Harry, alături de paji și domnișoarele de onoare. Copiii sunt excesiv de veseli, iar Prințul George îi întrece pe toți.

Meghan Markle și Prințul Harry, alături de paji și domnișoarele de onoare. Copiii sunt excesiv de veseli, iar Prințul George îi întrece pe toți.

Cel mai vesel dintre toți pare să fi fost Prințul George, care, de obicei, are seriozitatea unui adult. cum cu această ocazie a purtat pentru prima oară în viața lui pantaloni lungi, erau mari șanse să pară și mai sobru ca de obicei, dar iată că ideea fotografului s-a dovedit salvatoare. „De îndată ce copiii au pătruns în încăpere, am strigat: Cine vrea Smarties?, și atunci toată lumea a zâmbit, a ridicat mâna, chiar și unii dintre adulți au ridicat mâinile.' După gradul de satisfacție existent pe chipurile tuturor, bănuim că până și Meghan Markle și Prințul Harry au primit bomboane…

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton