Motivul pentru care Meghan Markle stă în spatele lui Kate Middleton când ies în public

 Stamen Diana
.

Membrii familiei regale britanice trebuie să respecte o mulțime de reguli unele lesne de înțeles, iar unele puțin absurde după părerea altora. Tot timpul, Meghan Markle apare în spatele cumnatei sale, dar iată care este motivul pentru care Meghan Markle stă în spatele lui Kate Middleton.

Lui Meghan Markle i-a fost destul de greu la început să înțeleagă toate regulile pe care trebuie să le respecte de când s-a căsătorit cu Prințul Harry. Potrivit regulilor din familia regală britanică, nimeni nu poate sta sau merge în fața Reginei Elisabeta a II-a. Toți membrii casei regale trebuie să respecte regulile impuse. Așadar, Ducesa de Sussex trebuie să fie întotdeauna în spatele Ducelui și Ducesei de Cambridge, potrivit elle.ro.

Într-o zi Kate Middleton va fi într-o zi regină, Prințul William este cel care ocupă al doilea loc în ordinea de succesiune la tron. Ceea ce înseamnă că Meghan va sta mereu în spatele Ducesei de Cambridge. Fie că este vorba despre ieșirile pe balconul Palatului Buckingham pentru un eveniment important, participarea la slujbe religioase sau chiar și ieșirile la Wimbledon, Meghan Markle va sta întotdeauna în spate lui Kate Middleton.

Motivul pentru care Meghan Markle stă în spatele lui Kate Middleton

Motivul pentru care Meghan Markle stă în spatele lui Kate Middleton

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry se mută într-o casă cu 21 de camere. Renovarea a costat 1,4 milioane de lire sterline

FOTO: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton