Motivul pentru care Lora nu vrea să aibă un copil acum: ”M-ar speria o sarcină”

 Stamen Diana
.

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă nu s-au căsătorit și nici copil nu au. Artista are un program foarte încărcat, iar asta o cam ține puțin pe loc. Iubirea nu este legată de un act am putea spune. Lora ne-a spus motivul pentru care nu vrea să aibă un copil acum.

Timpul este o mare problemă pentru Lora, deși artista își dorește foarte mult să fie mamă, proiectele pe care le are în desfășurare nu-i prea permit. Artista are o relație foarte bună cu Ionuț Ghenu, iar cei doi se completează perfect. Cu siguranță când va fi momentul, cei doi vor fi niște părinți minunați.

'Foarte bine. Știu că multă lume așteaptă această surpriză de la mine. Ne dorim, suntem foarte ocupați, muncim foarte mult, nu e o scuză e o realitate. M-ar speria acum o sarcină, sinceră să fiu. M-ar și bucura, dar m-ar și panica puțin pentru că am foarte multe lucruri în desfășurare, foarte multe contracte semnate. Dacă aș fi fost însărcinată nu aș fi putut să trăiesc niciodată experianța Asia Express.', a mărturisit Lora, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Lora nu ar mai participa la 'Asia Express'

Lora și Ionuț Ghenu au trecut printr-o experiență unică în Asia. Timp de câteva săptămâni au fost fără frică și au făcut față provocărilor pe care le-au întâmpinat în competiție. Chiar dacă s-au descurcat de minune, Lora nu ar mai vrea să participe încă o dată la 'Asia Express'.

'Primul sezon e foarte important dacă îl prinzi. Îmi place să mă pun în situații de genul acesta, mă ajută la încredere. Nu aș repeta această experiență. A fost minunat, dar și îngrozitor de greu. Acum nu, poate peste un an când uit.', a declarat Lora.

Citește și: Lora a ajuns la perfurzii. Artista a trecut prin momentele foarte grele

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton