Motivul pentru care fostul principe Nicolae nu a fost lăsat să îşi vadă bunicul, pe Regele Mihai

 Pirvu Cristina
.

S-a aflat motivul pentru care fostul principe Nicolae nu a fost lăsat să îşi vadă bunicul, pe Regele Mihai, pe patul de suferinţă la reşedinţa sa din Elveţia. Principesa Moştenitoare Margareta a explicat totul!

Potrivit TVR, Principesa Margareta a declarat că după ce nepotul său a fost înlăturat din rolul său de Principe, Nicolae şi Regele Mihai s-au mai întâlnit o singură dată. După acea întrevedere cu nepotul său, Nicolae, Majestatea Sa a decis că nu vrea să îl mai vadă.

Aceasta a mai amintit faptul că nu îşi doreşte ca Regele Mihai I să fie filmat în suferinţă, pentru că vrea ca poporul român şi toţi cei care l-au cunoscut să păstreze imaginea lui de dinainte de a începe lupta cu boala, să îl ţină minte demn, aşa cum şi-a trăit întreaga viaţă.

Mai mult decât atât, Principesa Moştenitoare are încă emoţii privind starea tatălui său, dar aceasta s-a ameliorat substanţial. Regele este conştient în cea mai mare parte a timpului, vorbeşte, recunoaşte persoane şi a întrebat de ce este atât de multă lume în jurul său.

Căderea fizică de săptămâna trecută a fost cea mai gravă de până acum, a mai amintit aceasta.

Până acum 2 săptămâni Regele era perfect conştient şi se interesa constant de situaţia din ţară. Principesa Margareta a precizat că nepotul regelui, Nicolae Medforth-Mills, nu a fost primit fiindcă aceasta a fost dorinţa Majestăţii Sale'.

Nicholae Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia. A primit titlul de principe la împlinirea vârstei de 20 de ani, însă printr-un document semnat la 1 august 2015 şi intrat în vigoare imediat i-au fost retrase titlul şi calificativul şi a fost exclus din linia de succesiune la tronul României.

Foto: Hepta, Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton