Motivul pentru care Andreea Bălan nu vrea să arate fața fetiței sale: ”Toată lumea mă întreabă”

.

Toată lumea se întreabă care este motivul pentru care Andreea Bălan nu vrea să-i arate fața fetiței sale, Ella. Cu siguranță mulți dintre voi sunteți curioși să vedeți cum arată și cu cine seamănă micuța. Artista ne-a dezvăluit cu cine seamăna fiica sa, nu este vorba nici despre ea și nici despre George Burcea.

Andreea Bălan este una dintre puținele vedete care au ales nu-și expună fetița în fața camerelor de filmat. Cântăreața are și un motiv bine întemeiat pentru care a ales să nu-i arate până acum fața micuței Ella. Este un copil energic, fericit și iubit de toată familia, Ella este precum argintul viu, după cum chiar mama ei a descris-o. Andreea Bălan a avut o copilărie aglomerată, încă de la o vârstă fragedă aceasta a urcat pe scenă și a muncit, iar artista nu-și dorește același lucru și pentru copilul său.

'Toată lumea mă întreabă de ce nu o arăt. Este prea mică să o arăt, trebuie să mai crească un pic. Chiar am văzut recent la Antena 1 cum o altă vedetă și-a botezat copilul și a arătat-o la prima băiță. Mi se pare penibil. Nu este normal să-ți arăți ca vedetă sau persoană publică copilul dezbrăcat la băiță. Cel puțin 1 an sau 2 lasă-l să crească, să se formeze ca om, să arate a omuleț. Nu o să o țin ascunsă până la 18 ani, este evident. Nu vreau să mi se ceară mai des poza copilului meu decât o piesă.', a spus Andreea Bălan.

Ella seamănă cu bunica ei

La evenimentul VIVA! shopping with stars, Andreea Bălan a venit însoțită de fiica ei, Ella, dar și de mama sa. Cât timp artista și-a făcut cumpărăturile, micuța a stat la un loc de joacă împreună cu bunica ei. Și ca să dăm din casă, Andreea Bălan este topită după fiica ei și era tot timpul cu ochii pe ea. Ella seamănă leit cu bunica ei, mama Andreei Bălan, deși mulți spuneau la început că ar semăna cu tatăl ei, George Burcea. 'La început spuneam cu mama, cu tata, dar Ella seamănă cu bunica, adică cu mama mea.', a mai spus artista.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton