Monica Gabor îi duce dorul Irinei Columbeanu mai ceva ca niciodată: “Cu un ochi râd, dar cu unul plâng!”

 Pirvu Cristina
.

Monicăi Gabor îi este foarte dor de fiica sa, de Irina Columbeanu deoarece se află la distanţă foarte mare de România, tocmai în America. I-a transmis recent un mesaj emoţionant în care o şi felicită pentru avântul său din mediul online.

La prima oră a dimineţii, Monica Gabor a ţinut să îşi felicite fiica pentru faptul că s-a impus destul de rapid în mediul online, are foarte mulţi urmăritori.

I-a scris pe Facebook cuvinte frumoase, dar mai ales i-a transmis că îi este foarte dor de ea. Priveşte foarte des clipurile pe care le face micuţa pentru a-şi mai alina trăirile.

https://www.youtube.com/watch?v=xrFRjWkWyRg&feature=youtu.be

„Bună dimineața! Fetița mea s-a făcut mare!!!!🙌 Cu un ochi râd dar cu unul plâng…😿😍 E sănătoasă, frumoasă și inteligentă, dar mi-e dor deja de ea, de vremurile când era doar un bebeluș. Totuși, mă bucur mult când văd cât de talentată și binecuvântată este! Singură, fără ajutorul nimănui și doar datorită ei, are foarte mare succes oriunde postează și îi reușește mereu tot ce își propune. Te felicit draga mea fiică pentru succesul pe care îl ai fie în viață reală, fie în mediul virtual!”, a scris Monica Gabor în mediul online.

Zilele trecute, Irina Columbeanu a primit felicitări şi din partea tatălui său care a înştiinţat pe toată lumea că fiica sa l-a depăşit, are mai mulţi fani decât el. Irina Columbeanu este foarte activă în mediul virtual, are conturi pe Instagram, Youtube, Musically, acolo unde zeci de mii de persoane o urmăresc.

 

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton