Monica Bârlădeanu, despre viaţa înainte de celebritate: "Provin dintr-o familie religioasă. M-aş fi măritat cu preotul satului!"

 Pirvu Cristina
.

Monica Bârlădeanu, despre viaţa înainte de celebritate. Vedeta apare pe coperta de martie a Revistei VIVA! într-o postură impresionantă. Cu această ocazie, la Interviurile VIVA!, frumoasa brunetă a avut prilejul de a ne povesti despre viaţa sa înainte de a cunoaşte celebritatea.

Vedeta, actuală prezentatoare a emisiunii „Ferma Vedetelor”, a povestit că în adolescenţă a urmat sfatul părinţilor săi şi aşa avea de gând să devină profesoară de religie. A simţit că aceasta nu era vocaţia sa şi în urma divorţului părinţilor a decis să facă Facultatea de Drept din Iaşi.

A urmat apoi o perioadă mai grea, căci a devenit unul dintre stâlpii familiei. La 16 ani a câştigat primii bani, a mers într-un magazin şi a cumpărat şuncă şi caşcaval. Acum se poate mândri cu filme de succes în care a jucat şi cu frumoase proiecte de televiziune.

„Eu am făcut liceul pedagogic și lucram să îmi dau atestatul ca profesor de religie. Provin dintr-o familie foarte religioasă. Aplicam să îmi dau atestatul. Asta în clasa a XII a. Aș fi putut să fiu profesor de religie. Probabil că m-aș fi măritat cu preotul satului. Aș fi avut un altfel de viață.
Inițial, eu am vrut să fiu ce își doreau părinții mei. Având o mamă educatoare, ea a considerat că învățământul e o meserie sigură în viață. Am mers la liceu pedagogic. Am fost în clasă de fete. Nu era niciun băiat la mine în clasă.

(…) Divorțul părinților mei a avut loc la tribunal. Am fost adusă acolo cu ei de mână, m-au întrebat cu cine vreau să rămân. Aveam 12 ani. Cumva, ala e un episod care mi-a rămas adânc în minte. La 17 ani mi-am dorit să merg la drept. La Iași. Actualul Ministru de Justiție mi-a fost profesor de Penal.
Familia mea avea o situațue precară financiar. Tatăl meu murise. Când am ajuns la o vârstă am zis că se poate conta pe mine, da 16, în vara din a X a am încercat să contribui şi eu. (…) Primul job la 16 ani l-am avut, la o terasă lângă gară.
Cu primii bani câștigați am intrat într-un magazin si am luat un calup de suncă presată și un cașcaval împletit. (…)

Terifiant a fost începutul în televiziune. Am căutat mereu un job adiacent. Atunci țin minte că mi s-a părut senzațional să fac reclamă pentru o firmă de pijamale. Apoi țin minte că eu căutam ceva cumva stabil. Nu faci reclame toată viaţa. Venituri fluctuante erau. Am fost și asistent la marketing la o editură.”, a dezvăluit Monica Bârlădeanu la Interviurile VIVA!.

Monica Bârlădeanu îşi doreşte copii

Are 39 de ani şi îşi doreşte să devină mamă. Vedeta se gândeşte la asta mai ales că provine dintr-o familie destul de mare.

„Îmi doresc. Îți dai seama. 3 îmi doresc. Eu provin dintr-o familie așa, am doi frați. Deci familia e mare.”, a continuat vedeta.

Monica Bârlădeanu îşi iubeşte corpul

A trecut de anii tinereţii, dar a învăţat să îşi iubească corpul, mai ales că arată superb. Monica Bârlădeanu ne-a povestit cum a decis să se dezbrace de haine şi să pozeze pe coperta VIVA! într-un mod aşa provocator. 

„E o formă de asumare şi asta, a corpului tău. A felului în care arată. E o parte a femeii care sunt astăzi. O asumare. (…) La 20 de ani cred că ai o altă relaţie cu corpul tău. Ţi se pare că poţi să îl abuzezi în toate felurile. Cazi, te ridici. Eşti obosită. Nu eşti preocupată de felul în care te simţi cu el. Suntem într-o relaţie care evoluează mereu. El se transformă, mai ales şoldurile, talia. Există însă o formă de voluptate pe care şi-a luat-o el singur în timp. Nu îi cer să fie şnur, silfid. Asta e forma pe care ar trebui să o am ca femeie. Am avut mereu o variaţie de kilograme, în perioadele foarte stresante. Am stat 3 luni la ţară, la Ferma Vedetelor. Nu am venit deloc în Bucureşti.
Era solicitant psihic şi am filmat, atunci am văzut cum se duc kilogramele, dar nu în cel mai sănătos mod posibil. Asta nu înseamnă că forma aceea e una care îmi place mai mult. Am un corp la fel ca oricare femeie. Slăbesc la stres, am perioade mai supărate, dulciurile nu sunt…genul meu e că îmi place sărat, crocant. Mă simt bine aşa cum e el astăzi. (…)

Cred că s-au mai schimbat nişte lucruri. A fost un fel de transfer, de încredere de sine. Nu mai vine din felul în care arăt. Cred că intru și pășesc cu încredere și dacă sunt machiată și dacă nu, aranjată sau nu. Astăzi am învățat că sunt mai mult de atât.
La detergenți, la iaurt, la cafea am făcut reclame.”, a mai adăugat Monica.

 

Foto: VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton